Сashup: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

cashup

Чому «швидка позика» настільки популярна в Україні? Уже кілька років банківське кредитування поступово «відходить» на задній план для тих клієнтів, які хочуть взяти невелику суму на короткий термін. Їм абсолютно немає сенсу звертатися в банки, оскільки там очікуємо велика переплата і тривала процедура оформлення з не менш імовірною відмовою.

Банк зручно обирати тоді, коли хочете взяти іпотеку або автокредит, ось тоді можна погодитися на переплату, оскільки фінансове навантаження на сімейний бюджет (через термін кредитування в 10-20 років) можна спокійно розподілити на невеликі частини.

А ось мікропозика дає можливість швидко і безперешкодно отримати суму на картку. В основному це буде невеликий ліміт (10000-15000 грн) і переважно до 30 днів, але ж мета позики якраз «швидка фінансова допомога». Наприклад, затримують виплати зарплати або вкрали мобільний телефон, терміново потрібно поїхати у відрядження або оплатити лікування. Ті ж банки не кредитують клієнтів, яким потрібні гроші на власне лікування через великих ризиків неповернення, а ось онлайн-компанії з легкістю кредитують на будь-які потреби і на будь-які цілі.

І однією з популярних компаній в Україні є Cashup, де за 5-15 хвилин можна отримати до 10 000 грн за все під 1,5% в день. При цьому відразу потрібно відзначити одну з найнижчих ставок в Україні, що відразу виділяє Кешап кредит серед конкурентів.

Але низька комісія - не єдина перевага. Потрібно також оцінювати швидкість оформлення, наявність відділень, ймовірність схвалення заявки, програму лояльності і привілеї для нових користувачів. Перейдемо до аналізу сервісу і пройдемося по кожному з пунктів.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи