Кредит без завантаження документів від Mycredit

doc-poddelka

Щороку співробітники великих національних банків ловлять "на гарячому" шахраїв з липовими документами, які намагаються взяти кредит за підробленими документами. Менеджери банківських структур спеціально навчені виявляти фальшивку, тому шансів на успішне завершення вкрай мало. Найчастіше підробити намагаються:

  • Довідку про доходи та працевлаштування;
  • Свідоцтво про право власності;
  • Пільгові посвідчення;
  • Ідентифікаційний номер;
  • Громадянський паспорт.

У цій статті розберемося, що буде якщо взяти кредит за підробленими документами, і які наслідки для авантюристів.

Яке покарання передбачене за підробку документів?

Якщо людина взяла кредит за підробленими документами, його очікує кримінальна відповідальність за скоєне. Стаття 358 КК говорить:

  • Підробка посвідчень, свідоцтв, виготовлення печаток, штампів, бланків існуючих організацій карається штрафом в розмірі до 70-ти мінімальних зарплат, арештом до шести місяців або обмеженням волі на строк до 3 років;
  • Повторні порушення припускають покарання за підробку документів у розмірі п'ятирічного ув'язнення під вартою;
  • Використання завідомо фальшивої паперу карається штрафом в обсязі до 50-ти неоподатковуваних мінімальних зарплат або ж арештом до півроку або обмеження волі на дворічний період.

Важливо розуміти, що відповідальність настає не тільки для виготовляють "липу", а й тих, хто надає фальсифіковані відомості, навмисне знаючи про їх статус.

Не варто підробляти документи, адже є Майкредіт

Юристи схиляють громадян не користуватися послугами шахраїв, які обіцяють "чистий продукт". Це може спричинити незворотні наслідки, які докорінно змінили життя. Простіше і безпечніше знайти компанію більш лояльну до клієнтів і з лояльним списком вимог. Так, кредит за двома документами можна оформити в сервісі онлайн-кредитування MyCredit за 15 хв, не збираючи ніяких додаткових відомостей - досить паспорта та ІПН-коду.

На практиці, займ без завантаження документів схвалюється практично завжди (9 з 10 заявок), що робить кредитування від Майкредіт доступним для кожного! Тут успішно кредитуються не лише працюють з білою ЗП, але і безробітні, студенти, пенсіонери та люди на соціальні допомоги. Тому спробуйте звернутися в Майкредіт - тут не відмовляють.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи