Creditup: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

crediton

Чому кредитування в Україні стало таким популярним і скільки потрібно часу, щоб отримати потрібну суму? Давайте для початку порівняємо, в чому переваги банківської позики від інтернет.

Банківська система побудована так, щоб видати позику клієнтові як можна на довше. В такому випадку він платить досить багато комісії і відсотків. І якщо в деяких випадках покупець не проти і переплатити, то вирішальним при виборі, куди звертатися, буде швидкість оформлення і його зручність.

Банки зазвичай виставляють до позичальників багато вимог: вік, кредитна історія, місце роботи, стаж, зарплатня. Відмова буде практично у всіх, у кого немає офіційного місця роботи або невеликий заробіток. У той час як МФО дають багато переваги і головне - реальну можливість отримати гроші на рахунок.

Сreditup Україна - один з популярних сервісів, де за 15 хвилин можна забрати до 8 000 грн. Виділимо основні переваги:

  • заявка оформляється швидко;
  • без прихованих комісій;
  • можна перенести термін;
  • мінімум документів;
  • передбачено дострокове погашення без штрафів;
  • миттєве рішення по заявці.

Сreditup онлайн кредит працює на ринку з 2015 року, а відомості про нього знаходяться в публічному доступі. Ознайомитися з ними можна на сайті Єдиного державного реєстру фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб або на сайті КредітАп.

Перейдемо до детального розгляду продуктів, зупинимося на «плюсах» і «мінуси» кредитування тут.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи