Гроші в руки за 15 хвилин

nalichnye-15min

Кожна людина регулярно стикається з ситуаціями, коли терміново потрібні гроші на руки для вирішення власних потреб (нова взуття, ліки, подарунки на свята). Але реалізувати намічене не виходить через затримку зарплати, стипендії, соціальної виплати. Тому люди шукають швидкі способи отримати гроші в руки.

Одна з таких - приватна позика, коли "інвестор" передає з рук в руки позичальника кошти під розписку. Такі оголошення часто зустрічаються в інтернеті, але сліпо довіряти їм не варто. Адже, як правило, у приватників немає ліцензованого дозволу на ведення кредитного бізнесу. Вважати, що угода закінчиться благополучно, самовпевнено.

Також поширений варіант - кредит в ломбарді. Тут все чесно: приносите золото/техніку/дорогий інструмент - отримуєте гроші в борг на руки, але готуйтеся до завищених відсотків, ризику втратити улюблену річ.

У цій статті розглянемо більш лояльні, але не менш ефективні методи швидкісного фінансування.

МФО – швидкий спосіб отримати гроші на руки

З кожним роком популярність експрес-позик серед українців зростає за рахунок гнучких параметрів і вимог. Зазвичай гроші в руки можуть отримати навіть безробітні, або особи з низьким доходом. У середньому період погашення становить місяць, що дозволяє погасити заборгованість з першої получки/авансу.

Окрема перевага - швидкісне оформлення, адже онлайн заявка на кредит обробляється 15-20 хвилин. А постійним користувачам система дає згоду автоматично моментально.

МФО Процентна ставка, % Термін кредиту, днів
Є гроші 1,9 1-31
MyCredit 1,6 1-30
AlexCredit 1,7 5-30
MegaGroshi 1,8 7-27

Які банки дають гроші в руки і на яких умовах?

Традиційним варіантом при нестачі фінансів залишаються банківські структури. Кредит готівкою в них без проблем дадуть заявникам:

  • З гарною кредитною історією;
  • Без активних прострочень;
  • З офіційним місцем роботи;
  • Є вікові обмеження (з 21, 23, 25 років - по-різному).

Основна особливість полягає в тому, що кредит в банку видають великою сумою на тривалий період. Це відмінний спосіб масштабного фінансування (на бізнес, іпотечний, освітній, автокредит), а на міні-позички встановлені високі відсотки за користування.

Банк Процентна ставка, % Термін кредиту, років
Ощадбанк 14,04 3
ОТП-банк 17,96 7
Ідея-Банк 22,76 1
КредитДніпро 29,96 5
ПУМБ 35,84 3

Підіб'ємо підсумки

При виникненні термінової потреби в додаткових коштах найкраще звернутися в мікрофінансову організацію. Сьогоднішні можливості дивують, адже отримати швидку позику можна навіть через інтернет, перебуваючи вдома, на службі, навчанні. Також вражає швидкість прийняття рішень і, власне, перерахування позики.

Так, сервіс онлайн-кредитування MyCredit зараховує гроші в кредит на картку за 15 хвилин, що дозволяє моментально впоратися з виниклими труднощами або покупками. На схвалення можуть розраховувати буквально всі категорії співгромадян (студенти, соціально незахищені люди, пенсіонери).

img
Ксенія Полторацька Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи