Є гроші: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

egroshi

Ринок мікрофінансових послуг в Україні стрімко розвивається. Тільки за останній рік відкрилося більше 30% МФО і тепер їх більше 650. Клієнту, який ніколи не користувався послугами сервісів або навіть ніколи не брали кредити, зробити правильний вибір буде досить складно. По-перше, не зовсім зрозуміло, до кого звертатися, по-друге, де буде позичити суму вигідніше.

Сервіс Є гроші - досить популярна серед українців організація, яка давно працює на ринку, але при цьому має свої недоліки і переваги, які ми обговоримо далі.

Фірма давно на українському ринку і входить в ТОП-10 онлайн-сервісів, де можна отримати кеш на особистий рахунок. Організація офіційно зареєстрована як юридична особа і має всі необхідні для ведення діяльності документи. В тому числі, внесена до реєстру Національної комісії. З правовою інформацією про організацію можна ознайомитися на сайті або знайти дані в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб фізичних осіб-підприємців.

Отримати позику можна тільки подавши заявку на сайті (відділень немає), але відсутність відділень в 2018 році - скоріше перевага, ніж недолік. Тому що більшість клієнтів прагне саме до того, щоб не витрачати час на відвідування офісів, дорогу, розмови з менеджерами, "паперову тяганину", а хочуть зайти на портал з мобільного телефону або комп'ютера і подати заявку. Це займаємо мінімальну кількість часу, і дозволяє майже відразу отримати потрібну суму на картку.

Крім того, компанія одна з небагатьох в Україні, хто пропонує авторизацію за допомогою BankID, коли користувач може авторизуватися, вказавши дані банківської картки.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи