Де дадуть кредит зі стажем роботи 6 місяців?

stag-6-m

У тому, що гарантовано зможе взяти кредит в банку, не може бути впевненим ніхто. І за умови, що отримано відмову, заявнику не пояснюватимуть причину подібного рішення. Тому, коли терміново потрібні кошти, важливо знати, де ще їх можна знайти.

Якщо ви не є постійним і значним клієнтом з гарною кредитною історією, розраховувати на велику позику, швидше за все, не доводиться. Ті, хто не користувалися позиковими грошима, не мають рейтингу позичальника, а він є дуже важливим при ухваленні рішення.

І ще більшою буде ймовірність відмови, якщо намагаєтеся взяти кредит без довідки про доходи. При таких умовах в державних установах отримати кошти складно, але рішення в вигляді мікрофінансових компаній існує, і ним користуються багато громадян. Там видача грошей є набагато простішою.

Особливості кредитування позичальників зі стажем менше 6 місяців

Якщо ви ще не пропрацювали на даному місці роботи і півроку, існують свої нюанси при отриманні грошей в банківських структурах. Якщо вони все ж погодяться їх видати, тоді буде:

  • Мінімальний розмір позики.
  • Високі відсотки за користування грошима.
  • Інші умови, що посилюють вимоги до позичальника.

Де дадуть кредит зі стажем 6 місяців?

Щоб зробити все швидко, і точно отримати фінанси, краще звернутися в мікрофінансові організації. Це сучасний вид кредитування, що дозволяє швидко оформляти позики, отримувати гроші в будь-який час доби без відвідування офісу.

Подача заявки відбувається просто, всі операції виконуються онлайн. У МФО видадуть кредит без трудової, а також заявнику, що має погану кредитну історію. Схвалюють такі фірми максимальну кількість заявок, наприклад Майкредіт - схвалює 4 із 5 звернень. Це означає, що саме така кількість людей зі ста, які звернулися в компанію, отримають гроші.

Інші варіанти отримання також є, і вони такі:

  • оформити кредит у ломбарді, але при цьому має бути майно, щоб запропонувати його в заставу;
  • допомога в отриманні кредиту, тобто людина, яка вам довіряє, оформить його на себе, а ви будете виплачувати всі суми і користуватися грошима;
  • взяти кредит від приватної особи, але бути готовим до того, що відсотки за користування будуть вище банківських, а ризики - неоднозначними.

Які банки дають кредит без 6 місяців роботи?

Якщо у людини стаж роботи невеликий, але він все ж хоче звернутися саме в банк, це можливо. Більшість банків не дають кредит, якщо працюєш менше 6 місяців, але пропонують оформити кредитну картку на досить простих умовах.

Банк Сума, грн Відсоток за рік, % Документи
ПриватБанк до 50 000 43,2% Паспорт, ІПН
Ідея банк до 100 000 48%
АльфаБанк до 75 000 30%

Де отримати вигідний кредит готівкою?

Важливо взяти гроші так, щоб це було вигідно, і тут враховується і процентна ставка, і всілякі комісії, та інші особливості. Найбільш вигідним буде отримати гроші в банку, але є ризик зустрітися з такими неприємними моментами:

  • великі черги;
  • висока ймовірність відмови;
  • необхідність збору документів;
  • прив'язка до часу і місця.

Тому зручніше оформити кредитну картку або позику онлайн в МФО, де охоче дадуть кошти не в залежності від кредитної історії, трудового стажу та віку заявника.

Для МФО стаж роботи не має значення!

Люди, які бажають отримати необхідну суму відразу, не витрачаючи час на відвідування відділень і довге очікування рішення, на збір довідок тощо, вони просто звертаються в МФО, де можна заповнити заявку за 10 хвилин, схвалення якої відбувається протягом семи хвилин або трохи більше. Так фінансові проблеми вирішуються максимально швидко.

Із документів потрібен тільки паспорт та ІПН, знадобиться номер телефону і банківська картка, на яку надійдуть гроші.

МФО Сума, грн Відсоток, % Документи
MyCredit 12 000 1,99 Паспорт, ІПН, картка банку України
CCloan 10 000 1, 33
БистроЗайм 10 000 2
Море Грошей 10 000 1,6
MoneyVeo 15 000 1,66
CreditOn 15 000 1,9
GloriaFin 10 000 1,8
MoneyBoom 7 000 1,75
СashPoint 7 000 2,5
eCash 10 000 1,5
Miloan 7 000 1,3

Підіб'ємо підсумки

Кредит без 6 місяців роботи можна взяти декількома способами. Найбільш оперативний і комфортний - звернення в мікрофінансову компанію.

Їх в країні приблизно сім сотень, але, оцінюючи рейтинги, можна виділити кращі, серед яких Майкредіт є лідером за правилами кредитування та процентними ставками.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи