Де можна отримати кредит з судимістю?

credit-dist

Чи можна отримати кредит з судимістю - це питання, яке цікавить багатьох людей, які за збігом життєвих обставин колись оступилися і знову намагаються налагодити власне життя. Колишніх ув'язнених не особливо охоче бажають брати на роботу, вони не мають права займатися політичними діями, держава завжди дивиться на подібних людей з острахом і підозрою. Судимість для українців накладає істотний відбиток на можливість отримання фінансування.

Якщо розглядати чи може людина з судимістю отримати кредит з юридичного боку, то в даному випадку фізична особа нібито не має особливих обмежень. Але, як правило, кримінальне минуле ніколи не грає на руку позичальнику, і йому доводиться вирішувати питання іншими способами, наприклад, брати в борг у рідних, друзів і т. д.

В якому банку можна отримати кредит з судимістю?

Як було згадано вище, отримання кредиту з судимістю в банку вельми сумнівна процедура. Банківські установи не відрізняються програмою лояльності для колишніх ув'язнених. Щоб все-таки домогтися бажаного фінансування від державних установ, доведеться неабияк постаратися і не факт, що щось вийде. Єдиний фактор, який може вплинути на позитивну відповідь, це наявність паперів, що підтверджують стабільний і високий прибуток. При цьому, надані документи в будь-якому випадку проходять ретельну і тривалу перевірку на справжність. Щоб даремно не втрачати час на малоймовірні речі, краще відразу звернутися в мікрокредитну фінансову організацію.

МФО - судимість в минулому не грає ролі!

Отримати кредит з судимістю і поганою кредитною історією в МФО - це більш легке завдання, для здійснення якого потрібно надати лише паспортні дані та ідентифікаційний код. Кредитори не потребують будь-яких додаткових документів або застави, внаслідок чого позичальник може цілком розраховувати на необхідну йому допомогу.

Отримати позику можна в безлічі мікрокредитних організацій, серед яких найбільш затребуваною і надійною з точки зору клієнтів є MyCredit. Для людей, які потрапляли під суд, з МФО Майкредіт не буде особливою проблемою вирішити свої тимчасові труднощі і нарешті почати рухатися в правильному напрямку.

Щоб отримати бажану фінансову підтримку від кредитора, знадобиться:

  • відкрити офіційний сайт MyCredit;
  • зареєструватися в особистому кабінеті;
  • внести особисті дані: номер паспорта, ІПН, телефон, номер картки будь-якого банку України;
  • вказати бажану суму позики та строки повернення;
  • підписати договір про співпрацю і відправити його по електронній пошті назад кредитору;
  • почекати на відповідь від менеджера компанії протягом декількох хвилин;
  • отримати гроші на вказаний номер банківської картки.

Більше нічого не потрібно. Постарайтеся направити взяті в борг кошти в правильне русло, яке на даний момент для вас є найбільш актуальним і яке обов'язково стане початком нового життя.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи