Де можна взяти кредит по водійському посвідченню?

kredit-po-voditelskomu-udost

Нерідко через втрату паспорту та ІІН виникає потреба взяти позику по водійському посвідченню. З одного боку, це офіційний документ, за яким можна купити квитки в залізничній касі, адже він містить основні дані та фото громадянина. За логікою можна взяти кредит по водійському посвідченню, але на практиці все інакше. Тому в цій публікації розберемося детальніше, чи реально оформити позику по водійському посвідченню в Україні.

Які документи дозволяють взяти кредит по водійському посвідченню?

Незалежно від форми та цілі оформлення позики, щоб взяти кредит по правам, необхідно також надати інші підтверджуючі документи:

  • Цивільний паспорт України, за яким відбувається не тільки ідентифікація персони, а й перевірка даних в Бюро кредитних історій. Паспорт містить інформацію про прописку, шлюб, вік. Це найголовніший документ позичальника, який використовують при абсолютно будь-яких фінансових угодах, тому взяти кредит по тимчасовим посвідченням особи при втраті оригіналу не вийде. А ось оформити займ по фото посвідчення особи можливо лише в організаціях небанківського сектору.
  • ІІН-код (номер платника податків).
  • Довідки, що фіксують дохід (активний, пасивний), без яких банк просто не може оцінити кредитоспроможність конкретної особи.
  • Трудова книжка, цивільно-трудовий договір або інші папери, що засвідчують трудову активність. Це основні гарантії кредитора у відповідальності та фінансовій дисципліні потенційного позичальника, що свідчать про стабільний заробіток та соціальну активність.
  • Також в банку можуть запросити довідку про склад сім'ї, підтвердження права власності на жилплощу або автотранстпорт, більш того — може знадобитися угоду з поручителем.

Таким чином, отримати позику по водійськими правами неможливо, як і оформити кредит по копії посвідчення. Банківські кредитори вимагатимуть паспорт та код, а інші папери візьмуть тільки в якості додаткового підтвердження статусу клієнта.

Що робити, якщо ніде не дають кредит з прав?

У числі банків практично немає організацій, готових видавати кошти під час відсутності стандартного пакету документів. Але в сервісі MyCredit можна запросити кредит по паспорту та коду, навіть якщо документи забуті в іншому місті або тимчасово відсутні. Головне — ввести серію та номер паспорта, надавати скани й копії не потрібно.

З інших особливостей роботи MyCredit виділимо віддалене оформлення і моментальну обробку онлайн-заявок, що дозволяє заявникам отримувати кошти за 15 хвилин, в день звернення, в будь-який час доби.

Перша мікропозика (до 6 000 гривень) видається під 0,01 %, а наступні запити дозволяють стати учасником програми лояльності та користуватися кредитними продуктами зі знижкою до 90 % і підвищеним до 15 000 гривень лімітом.

«МайКредіт» — сервіс кредитування нового покоління, який схвалює 9 з 10 онлайн-запитів, в тому числі від студентів, безробітних, пенсіонерів та боржників з активними позиками.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи