Де найнижчі відсоткові ставки за споживчим кредитом?

nizkie-pr-na-potreb-credit

При виборі кредитної компанії майбутній позичальник зазвичай дивиться на основні параметри, включаючи можливу суму по максимуму, тривалість кредитування, а також тариф за користування взятими грошима. Як правило, заявників цікавить мінімальна відсоткова ставка за споживчим кредитом, адже чим вона менша, тим економніше одержувачу.

Мінімальні ставки за споживчими кредитами в банках часто виявляються лише маркетинговим прийомом по залученню клієнтури. На ділі додаються щомісячні комісії, обов'язкове страхування заборгованості, початковий внесок і підвищені вимоги у вигляді поручителя або заставного зобов'язання.

Така складна схема отримання змушує людей шукати альтернативні шляхи фінансування, тому популярність мікрофінансових установ помітно зросла на тлі банків. У цій публікації розповімо, яка найменша відсоткова ставка за споживчим кредитом в МФО і за рахунок чого так відбувається.

В яких МФО найнижча відсоткова ставка за споживчим кредитом?

Порівнюючи умови між банківськими структурами і організаціями небанківського сектора, стає зрозуміло, що в МФК найнижча відсоткова ставка за споживчим кредитом. Це обгрунтовано безпосередньо:

  • Малими обсягами позик, на які нараховується відповідно незначна переплата;
  • Короткими термінами експрес-кредитування.

Найнижчі відсоткові ставки за кредитами пропонують саме онлайн-сервіси з мікрокредитування. Це пов'язано з меншими витратами на функціонування діяльності, ніж їх стаціонарні "колеги".

У таблиці зібрані представники вітчизняного ринку мікрокредитування населення з їх встановленими нормами.

Назва Процентна ставка, % Максимальна сума, грн Період, днів
Манівео 1,66 17000 1-30
Мілоан 1,3 500-12000 1-30
Смартівей 1,19 15000 1-30
Бистрозайм 2 10000 7-30
КредитКасса 0,01-2 10000 1-27

Як видно з вищевказаних показників, найнижчі відсоткові ставки за споживчим кредитом дають на цілком прийнятних умовах. Варто також відзначити, що більшість МКК фінансують:

Таким чином, найнижчі відсоткові ставки за споживчими кредитами видають саме сервіси інтернет-кредитування на найбільш лояльних засадах, ніж банки-кредитори.

Які переваги MyCredit?

Серед безлічі гідних пропозицій на ринку вигідно виділяється сервіс MyCredit, в якому кожен українець, який досяг повноліття, може отримати кредит за мінімальною ставкою 1,99% (стандартна).

Однак в Майкредіт діють бонуси, при яких оформляється споживчий кредит під мінімальний відсоток:

Для оформлення досить ввести номер/серію громадянського паспорта та ідентифікаційного коду, а також дані банківської картки (номер, CVV-код і термін дії). Клієнтам сервісу не варто хвилюватися за збереження персональних відомостей, адже наша команда несе повну відповідальність за безпеку наданої інформації, не передає її третім особам, не використовує для інших цілей, крім ідентифікації особи, а також дотримується законів про захист прав споживачів.

Наша скорингова система схвалює 9 із 10 онлайн-запитів, чим і виділяє МайКредіт серед сотень аналогічних, адже ми кредитуємо громадян України, незалежно від їх статусу, розміру зарплати та сфери зайнятості. Саме тому послугою експрес-позик успішно користуються студенти, безробітні, пенсіонери, багатодітні, матері-одиначки, інваліди всіх груп, а також люди з проблемними позиками.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи