Де зняти гроші з карти Монобанк за найвигідніших умов?

monobank-1

Монобанк став першим українським банком, що діє виключно в онлайн-режимі. Він був відкритий у 2017 році. З того часу у "чорного кота" (символ Монобанку) з'явилося кілька прямих конкурентів — Sportbank, Izibank та інші. Але вони значно поступаються за популярністю.

Особливістю "мобільних" фінустанов є те, що вони діють на ліцензії материнського банку. У Монобанку — це Universal Bank. Фактично вони представляють собою спеціальний сервіс для смартфонів, який дозволяє здійснювати ряд банківських операцій, зокрема, відкриття депозитів та оплату покупок за допомогою кредитної картки.

Питання, яке цікавить багатьох: як зняти гроші з Монобанку?

Видача коштів в мобільних банках має певну специфіку. Немає власних відділень, немає банкоматів, як же зняти гроші? Це можна зробити в будь-якому банкоматі, касі будь-якого банку, навіть у супермаркетах. Але, в більшості випадків, доведеться сплатити комісію. У цій статті докладно розповімо про те, як зняти гроші з картки Монобанку кожним із способів.

Де можна зняти гроші з карти Монобанку без комісії?

На жаль, Монобанк зняття готівки без комісії в більшості випадків не дозволяє.

Зазвичай стягується 0,5% за зняття власних грошей та 4% — у випадку з кредитними коштами. Виняток — кошти, отримані у вигляді офіційної заробітної плати.

Тому кредитні гроші ми рекомендуємо використовувати лише для безготівкових розрахунків: у магазинах, на СТО, автозаправках або в Інтернеті. Ці операції будуть без комісії, а, можливо, ви навіть отримаєте за них кешбек. Проте зняти з моно без комісії готівку все-таки можна. Для цього потрібно перекласти гроші на карту іншого банку. Наприклад, якщо через онлайн-банкінг перекласти гроші з рахунку Монобанку на карту Izi Bank або Sportbank, зняття грошей в банкоматах з цих карт буде безкоштовним.

Як зняти гроші з Монобанку без картки?

Іноді клієнти банку, бажаючи зняти готівку, стикаються з ситуацією, коли у них немає під рукою банківської картки. Тоді виникає питання: як зняти гроші з Монобанку без картки? На жаль, для користувачів Моно відповідь звучить: "Ніяк". Поки що така можливість є лише у клієнтів Приватбанку в їхніх банкоматах.

Добра новина — в тому, що сьогодні, щоб зняти готівку, зокрема, і без картки, не обов'язково шукати банкомат. Можна зробити це на касі деяких супермаркетів, таких як "АТБ", "Сільпо", "Ашан". Але для цього потрібен смартфон із технологією NFC або "розумні" годинники з Garmin Pay.

Перед цим карту потрібно "додати" в "гаманець" на смартфоні або годинниках.

Щоб зняти гроші без картки Монобанку, достатньо виконати декілька кроків:

1. Придбати будь-який товар на необхідну суму та сплатити його, використовуючи смартфон з NFC.

2. Повідомити касира про бажання зняти готівку з вашого рахунку та виконати необхідні дії на мобільному пристрої.

3. Підтвердити операцію, ввести PIN-код на терміналі. Отримати отримані готівкові кошти.

Магазин залишає за собою право відмовити у видачі готівки, якщо їх немає в касі.

Чи існують обмеження при знятті готівки з карти Моно?

Ліміти на зняття готівки залежать від різних умов. Зазвичай за одну транзакцію дозволяють зняти не більше 1000 гривень. У банкоматах Universal Bank — до 20 тисяч гривень за одну транзакцію, а в Ощадбанку — до 10 тисяч гривень. Однак за добу обмежень немає, і можна зняти будь-яку суму в межах законодавчих нормативів. Те ж саме стосується й суми, яку можна зняти за весь місяць — обмеження відсутні, і діють лише законодавчі норми.

Через касу Universal Bank та А-Банку, можна забрати будь-яку суму, проте обов'язково потрібно надати документ, що підтверджує особистість власника картки. Це необхідно для забезпечення безпеки та захисту коштів клієнтів.

Потрібні гроші на картку Монобанку?

Отже, ми розглянули, де зняти гроші з картки Монобанку без комісії. Залишається додати, що Монобанк радує своїх клієнтів цікавими перевагами, такими як привабливі відсотки за депозитами та кешбек. Однак, для найкращого досвіду роботи з цим банком рекомендується більше використовувати безготівкові форми розрахунків.

Часте запитання: чи можна зняти гроші з картки Монобанку в банкоматі Приватбанку? Ведь саме ці банкомати в нашій країні найбільш поширені. Відповідь: так. Але не забувайте про комісію.

Крім того, важливо зазначити, що в MyCredit ви можете отримати кредит на картку Монобанку в будь-який день тижня, в будь-який час, навіть, якщо ви є клієнтом іншого банку. Оформлення позики займе всього декілька хвилин, що робить процес ще більш зручним та швидким.

img
Софія Ейсмонд Редактор, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи