Де взяти безвідмовний кредит?

bezotcazniy-cr

Навіть одноразове прострочення позики може служити відмовою при наступних зверненнях в банківські структури. Кредитори бояться ризикувати своїм капіталом, тому важливо мати на увазі місце, де за будь-яких обставин можна отримати безвідмовний кредит з поганою кредитною історією.

У цій статті розберемося докладніше, де українцям брати безвідмовний онлайн кредит або оффлайн-позику, на яких умовах їх надають населенню.

Які фінансові організації дають безвідмовний кредит?

Отримати кредит без відмови можна в:

  • Банку. Однак варто розуміти, що пошуки вкрай ліберальних представників можуть займати велику кількість часу (або взагалі не дати позитивного результату). Як правило, банки-кредитори встановлюють більш жорсткі вимоги до потенційних клієнтів, що знижує ймовірність подальшої співпраці з нестабільними категоріями громадян;
  • Мікрофінансовій компанії. В сучасних МФО найбільш демократичний підхід до споживачів. Заявники можуть взяти кредит без довідки про доходи, заставного майна, поручителів. Також частина представників "мікрофінансів" оформляють кредит з простроченнями, тобто дають добро навіть боржникам.
Банк Відсоткова ставка, % Строк кредиту, днів
RwSbank 21,99 6-24
ОКСІ-банк 24,99 6-30
Креді Агриколь 36 1-60
МФО Відсоткова ставка, % Строк кредиту, днів
AlexCredit 1,7 30
Moneyveo 1,7 30
MegaGroshi 1,8 27
Mycredit 1,6 30
CreditUP 2,4 30

У чому може бути причина відмови?

Навіть найпопулярніші банківські установи цілком можуть відмовити без пояснення. Найбільш поширеними приводами можуть служити:

  • Проблемний кредит у теперішньому чи минулому, що обґрунтовує недовіру до позичальника, його відповідальності;
  • Низький рівень доходу або його повна відсутність;
  • Відсутність офіційного працевлаштування;
  • Вікові обмеження (до 18, 21, після 65);
  • Наявна судимість.

Що робити, якщо скрізь відмовляють?

Коли потрібно отримати мікропозику без зволікань, необхідно відразу попрямувати туди, де точно дадуть зелене світло. В сервісі онлайн-кредитування MyCredit повнолітній українець може взяти безвідмовний кредит онлайн на картку за 15 хв, не залучаючи третіх осіб - поручителів, довідок про окладах, про стаж роботи та документів на право власності.

Досить заповнити міні-анкету на сайті, ввести номери паспорта, ідентифікаційного коду та картки, відкритої на ваше ім'я. Гроші будуть зараховані на рахунок моментально після схвалення заявки, і ви зможете негайно вирішити всі фінансові питання.

img
Альбіна Марченко Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи