Де взяти гроші на квіти?

gde-vzyat-dengi-na-cvetu

Букет – це саме та деталь, яка чудово доповнить подарунок на будь-яке свято. Неважливо, кому ви даруєте квіти – дівчині, мамі або навіть начальнику. Композиція повинна бути правильно підібрана, а тематичні композиції коштують недешево, тому щоб бути заздалегідь підготовленим, важливо знати, де можна купити букет в Україні і за скільки?

Коли наближається свято, в залежності від того, кого ви будете вітати - близьку людину або колегу, готувати подарунок можна заздалегідь, а ось квіти варто придбати у вечір перед днем святкування. В залежності від сезону, вартість букета може відрізнятися. Наприклад, троянди влітку коштують набагато дешевше, ніж троянди взимку, оскільки в зимовий період їх просто привозять із теплих країн (Іспанії, Ізраїлю), в той час як влітку продавці готові запропонувати квіти українського виробництва. Відповідно, вартість букетів у зимовий період, якщо йдеться про троянди, буде на 20-30% вищою, ніж у період літній. Якщо ви виявилися не підготовлені до свята, гроші на квіти завжди можна позичити. Якщо середня вартість букета 200-300 грн, але при цьому його потрібно купувати вже зараз, а до родичів або знайомих звернутися просто немає ні часу, ні можливості, цікаво розглянути сучасний варіант вирішення проблеми - мікрокредитування.

Насправді, у 2017-му році позичити невелику суму в Інтернеті досить легко. Ви просто заходите на сайт сервісу, подаєте заявку, а перша позика буде отримана вами вже через 15-20 хвилин.

Вартість букета квітів в Україні

Не можна назвати точну суму, скільки може коштувати букет, оскільки все залежить від тематики і сорту квітів, виробника, послуг флориста. Якщо є гроші на квіти і мало часу для замовлення, їх завжди можна купити на будь-якому квітковому ринку, де вартість буде нижчою, ніж якщо купувати в спеціалізованому магазині. Але, по-перше, це може бути незручно, оскільки потрібно особисто їхати й забирати квіти, а по-друге, немає гарантії, що вони виявляться свіжими, а букет буде вирізнятися оригінальністю.

Якщо ви вже знаєте, де взяти гроші на квіти, краще все-таки звернутися в спеціалізований магазин, де композицію складе флорист. Сьогодні, насправді, дуже зручно замовити композицію в Інтернеті, особливо актуально це для великих міст (Київ, Харків, Одеса).

На прикладі таблиці подивимося, які найпопулярніші інтернет-магазини в Україні пропонують букети і за якою ціною:

Інтернет-магазин Ціна букета
ВІД
Ціна букета
ДО
Flowers 1549 4559
Bouquet 420 7890
Дон Піон 150 4080
Buketexpress 250 4100
Ukraflora 657 12000
Buketland 380 5420

Як бачимо, квіткова композиція може коштувати недешево, тому гроші на квіти непогано підготувати заздалегідь. Замовлення в Інтернеті бажано робити за 2-3 дні до заходу, а якщо це складна композиція, то за 2 тижні. Річ у тім, що певні квіти інтернет-магазини готові привезти під замовлення, але на їхню доставку потрібно близько двох тижнів. Звичайно, більшість магазинів пропонують доставку день у день, проте в такому разі не варто сподіватися на оригінальність композиції, яку ви придумали з флористом самостійно, оскільки ви зможете вибрати вже готовий букет.

Візьми гроші на квіти від Mycredit

Якщо потрібно взяти гроші на квіти, сміливо можна звертатися в Майкредит, де сума буде перерахована на рахунок вже через 20 хвилин. Перша позика для нових клієнтів буде надаватися майже без відсотків, тому ви повертаєте рівно стільки, скільки взяли. Максимальна сума кредиту - 10000 грн для повторних клієнтів. Ті, хто звертаються вперше, можуть оформити заявку на кредит і отримати до 3000 грн.

Майкредит – реальний спосіб вирішити проблему без сторонньої допомоги і всього за 15-20 хвилин.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи