Де взяти гроші на лікування?

Де взяти гроші на лікування?

Труднощі не приходять з попередженням і проблеми зі здоров'ям очолюють цей список. Лікарня, ліки, операції обходяться дорого, але ми готові віддати багато що, аби допомогти, навіть укласти договір на невигідних умовах. Коли хтось хворіє, потрібно вживати термінових заходів. Стаціонар, медична допомога належного рівня коштують досить недешево, а економити з державними безкоштовними програмами - неефективне, тому ми і погоджуємося взяти гроші в борг у стороннього. Куди звертатися в цій ситуації? Родичі не завжди зможуть допомогти, а от взяти гроші на лікування під відсотки варто спробувати.

Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що можна звернутися за допомогою в банк. Справа не в тому, що немає кредитування або можуть виникнути складності. Українські кредитні організації можуть видати позику на придбання нерухомості, автомобіля, відкриття або розвиток бізнесу, на покупку техніки, але не допомогти взяти гроші на лікування. Справа в тому, що категорія клієнтів з проблемами зі здоров'ям - ризикові. Є ймовірність, що кошти не будуть повернуті і доведеться довго чекати повернення, тому що працездатність буде втрачена або обмежена. Тому якщо терміново потрібні гроші на лікування, зверніться в банк за отриманням готівкових коштів.

Якщо укладається договір страхування життя або здоров'я, в ньому часто прописуються заборони на оформлення позики для людей з рядом хронічних і набутих захворювань. Якщо клієнт приховав хвороба, страховка йому виплачені не буде на законних підставах.

Які банки України дають кредит на лікування?

З 2014 року кількість банків зменшилася в три рази, але умови стали ще жорсткішими. Тепер без довідки про доходи, застави або поручителя велику суму позичити складно. На збір документів витрачатися час, яке для деяких може вважатися дорогим, якщо мова йде про операції. На прикладі таблиці розглянемо, як знайти гроші на лікування, звернувшись в банк за оформленням готівкового кредиту (10000 гривень строком на 12 місяців):

БанкПервоначальная комиссияЕжемесячный платежПереплата
Idea Bank 1500 990 3381
Credit Agricole 460 1133 4051
Форвард 0 1196 4357
Кредобанк 0 1199 4391
БТА 0 1223 4680
ПУМБ 1680 1112 5025
Мегабанк 1200 1169 5230
ОТП 0 1309 5710
Укрсоцбанк 350 1366 6738

Условия получения следующие:

  • Довідка про доходи;
  • Офіційне працевлаштування;
  • Наявність особистого майна;
  • Гарна кредитна історія.

Інтернет-кредити - швидкий спосіб отримання коштів на лікування

Особливою популярністю користуються кредит-сервіси, де можна взяти гроші онлайн. Суми якраз вистачить, щоб покрити медичні витрати. Одним з таких сервісів є MyCredit. При укладанні договору ви не вказуєте мета кредитування і навіть, якщо співробітники будуть знати, що ви хочете взяти гроші на лікування, на схвалення заявки це не вплине. На прикладі таблиці порівняємо кредитування від популярних онлайн-сервісів (1000 гривень на 7 днів):

СервісШвидкість отримання грошейСума переплати (грн.)Справка про доходи
Credit 365 30 хвилин 98 -
Moneyboom 37 годин 123 -
Moneyveo 1 година 45 хвилин 130 -
Online Groshi 19 годин 25 хвилин 112 -
MyCredit 15 хвилин 91 -

Сервіс MyCredit - не тільки вигідний, але має ряд переваг:

  • Мінімальний вік позичальника - 18 років;
  • Потрібно лише паспорт;
  • Можливість взяти гроші в борг у режимі 24/7;
  • Сума кредитування - до 3000 гривень строком до 35 днів;
  • Засоби зараховуються на карту вже через 15 хвилин.

В Україні насправді багато варіантів, де можна знайти гроші на лікування, але найбільш оптимальний за часом і вигоді є онлайн-кредитування - сервіс MyCredit, послугами якого можна скористатися в будь-який час доби.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи