Де взяти гроші на покупку будинку?

Де взяти гроші на покупку будинку?

Людина прагне до успішноого, незалежного життя. Що для цього потрібно? Сім'я, робота і власний будинок. Але що робити, якщо держава не надає підтримку, відкладеної зарплати ледь вистачить на половину вартості нерухомості, а допомогти нікому? Добре, якщо є друзі, заможні родичі, але в більшості випадків єдиним варіантом залишається кредит.

Шляхи вирішення фінансової проблеми

Кредит на купівлю будинку - важливий крок, тому перш ніж зрозуміти, де взяти гроші, яка сума потрібна, необхідно проаналізувати ситуацію. У зв'язку з економічною кризою в Україні позичити велику суму стало проблематично, тому основні варіанти, це:

З початку 2017 року Україні залишилося працювати 97 банків, близько 40% з них кредитують і тільки деякі зможуть видати велику суму готівкою. Куди звертатися - рішення клієнта. Процедура оформлення договору практично у всіх фінансових установах однакова. Щоб отримати кредит на покупку будинку, банк не повинен сумніватися в благонадійності позичальника - збирається максимальна кількість інформації, яка свідчить про платоспроможність.

  • По-перше, довідка про доходи. Доходи можуть бути як офіційні, так і неофіційні (додатковий заробіток, дивіденди, оренда житла, тощо). Потенційний позичальник повинен перебувати на останньому місці роботи не менше 1-2 років, тому що якщо людина змінює роботу часто - це ризик для банку, що він може стати неплатоспроможним.
  • По-друге, наявність особистого майна. Розглядається одноосібна власність на квартиру без прописаних в ній неповнолітніх дітей, транспортні засоби, банківські вклади та ін. Банк повинен отримати гарантію, що в разі, якщо оплати в рахунок погашення боргу перестануть приходити, в судовому порядку можна буде забрати майно;
  • По-третє, період отримання кредиту для покупки будинку з моменту подачі заявки і до моменту отримання грошей становить не менше 14 днів. На завершальному етапі позичальник зобов'язаний відкрити банківський рахунок, особисто приїхати до відділення для підписання договору.

На отримання позики впливає хороша кредитна історія, причому не тільки позичальника, але і його родичів. У деяких випадках потрібно надати довідку про несудимість, довідку про стан здоров'я (у разі додаткового укладення договору страхування).

Кредитна спілка - альтернатива банку, де можна взяти кредит на покупку будинку. Але за угодою з КС клієнт переплачує більше. Крім того, союз - менш надійний і стабільний в порівнянні з іншими фінансовими установами. Тому при виборі, потрібно зрозуміти, чи вистачить часу на збір необхідних документів і чи будуть витрати виправдані.

Альтернативний варіант позики - MyCredit

З розвитком онлайн-систем оплат в Інтернеті, популярністю починають користуватися кредит-сервіси, де можна взяти кредит на покупку будинку. Одним з таких сервісів є MyCredit, завдяки якому отримати гроші на банківську карту можна вже через 20 хвилин. Ніяких довідок про доходи і з місця роботи не потрібно. Єдиний документ - це паспорт, який підтверджує громадянство України і повноліття.

Оформіть кредит не виходячи з дому

У MyCredit отримати кредит на покупку будинку - просто: досить зайти на сайт, вибрати параметри (суму і термін кредитування), залишити мобільний номер телефону. Максимально доступна до оформлення сума - 3000 гривень, термін - до 35 днів. Інформація по оплатах, сумі до повернення доступна в особистому кабінеті. Прихованих комісій і відсотком немає - інформація відкрита і публічна для позичальника. Так, суми не вистачить, щоб купити будинок, але швидко вирішити другорядні завдання - реально.

Одним з головних переваг є швидке отримання позики без відвідування офісу, відділень для підписання договору (досить електронного підпису). Зарахування грошей на рахунок можливо навіть вночі або у вихідний день - сервіс працює в режимі 24/7. Повернення коштів можливий через касу будь-якого банку України, термінали самообслуговування або онлайн-банкінг в особистому кабінеті.

Квартирне питання залишається головним для кожного, а вирішити, де взяти гроші на покупку будинку - складно. У кризовий час ціни на будівельні матеріали, послуги робочих ростуть щодня, тому витрачати час на проходження всіх етапів банківської процедури для того, щоб отримати кредит на покупку будинку може коштувати дорого. Особливо, коли не вистачає тільки невеликої суми. Онлайн-сервіс MyCredit допоможе вирішити проблему і підкаже вигідний вихід з ситуації.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи