Де взяти кредит без прописки в паспорті?

Де взяти кредит без прописки в паспорті?

Якщо працюючій людині може бути складно, що говорити про безробітну або про тих, хто не має даху над головою або з огляду на певні обставини просто без прописки. У фінансовій позиці може існувати потреба для кожного і що робити тим, до кого банки відносяться не лояльно.

Банк - юридична особа, створена у формі акціонерного товариства, діяльність якої підпадає під дію Закону «Про банки і банківську діяльність», тому працює за певною процедурою і не має можливості кредитувати всіх громадян. Клієнт банку - платоспроможний і благонадійний громадянин, який здатний оплачувати борг і в майбутньому має повернутися до послуг кредитора повторно.

Ризикувати і фінансувати неблагонадійних позичальників банк не стане, тому гроші в кредит без прописки отримати складно. Чому так? Тому що саме фінансова і соціальна надійність має вирішальне значення, а саме:

  • Наявність майна;
  • Стабільний дохід;
  • Офіційне працевлаштування;
  • Офіційні шлюб, діти.

Отримання кредиту без прописки також неприпустимо і із юридичних причин: якщо позичальник не віддасть борг і кредитор подасть позовну заяву до суду, без прописки суд відмовить у прийнятті позову, так як згідно з нормами Цивільного кодексу - це обов'язкова умова. Тому оформити кредит без прописки і реєстрації - втратити гарантії його повернення.

Який банк дає кредит без прописки?

Коли фінансова організація погоджується видати позику при наданні тільки паспорта та коду, це означає, що банк звертає увагу на такі дані:

  • ПІБ;
  • Ким і коли виданий документ;
  • Адреса реєстрації;
  • Дані про шлюб.

Який банк дає кредит без прописки? На жаль, ніякий. На прикладі таблиці подивимося в цілому, де можна оформити позику і на яких умовах:

БанкМожлива сума кредитуВідсоток % на добу
Альфа-Банк 300000 0,11
ПриватБанк 75000 0,11
ІдеяБанк 50000 0,15
ПУМБ 200000 0,13

Так як споживчий кредит без прописки в банку України отримати не можна, варто розглянути можливі варіанти, де це можна зробити. Ситуації можуть бути різні: не обов'язково у людини немає житла, багато українців просто виписуються і не встигають прописатися знову. Взяти кредит без прописки стає складно. Найчастіше подібні випадки бувають у студентів, коли покидають будинок і переїжджають в гуртожиток або після укладення шлюбу. Згідно із законом з моменту виписки надається 10 днів, щоб прописатися знову і немає впевненості в тому, що за цей проміжок часу не знадобиться оформити кредит без прописки.

В Україні також активно працюють організації-посередники, які переконують, що знають, який банк видає кредит без прописки і можуть допомогти з оформленням. Однак, це дії, які не принесуть очікуваних результатів, адже вплинути на рішення ніхто не зможе. Заявка схвалюється не співробітником, а системою на основі аналізу даних про позичальника. Так як рішення приймає система, в разі відмови ні клієнт, ні працівник не можуть напевно знати, чому так сталося.

Отримання кредиту без прописки буде складним ще тому, що це також дані, які повинні бути внесені в базу.

МайКредит - кредит без прописки в паспорті!

Кредит для особи без певного місця проживання можливо оформити в онлайн-сервісах, наприклад, MyCredit, який не є банківською організацією та має можливість кредитувати на більш лояльних умовах. Можлива сума для отримання - 100-3000 грн під найнижчу ставку - 0,99%. Нові клієнти можуть отримати кредит під 0% в день.

Переваги МайКредит:

Якщо порівнювати банк і МайКредит, однозначно останній має ряд переваг. У більшості випадків суми до 3000 грн буде достатньо, щоб вирішити фінансові питання, а якщо немає, можна попросити родичів або знайомих також взяти кошти - кредитна історія не впливає на рішення і заборони на оформлення угоди членами родини немає.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи