Де взяти кредит, щоб перекрити інший?

credit-per-dr-credit

Далеко не кожен позичальник може самостійно впоратися зі своїми борговими зобов'язаннями перед установами-кредиторами. Для таких випадків передбачені деякі програми з рефінансування. Отже, взяти кредит щоб перекрити інший можна:

  • В "рідному" банку-кредиторі;
  • В "чужий" банківській структурі;
  • В установах небанківського сектору.

Як перекрити іпотеку споживчим кредитом, де взяти кошти, щоб перекрити один кредит іншим - дізнаємося в цій статті.

В яких банках можна перекрити кредит іншим кредитом?

Традиційний варіант - взяти кредит для погашення кредиту в іншому банку. Однак необхідно бути готовим до того, що не всі охоче зв'язуються з боржниками. Рефінансування кредиту зазвичай пропонують великі мережеві компанії регіонального або державного значення (Альфа-банк, Приват-банк, УкрСиббанк). Щоб перекрити кредит в іншому банку, важливо приймати їх умови:

  • Підвищені процентні ставки;
  • Порука;
  • Заставне майно;
  • Позика під депозит.

Це запобіжні заходи, що допомагають гарантувати відповідальність клієнта. Якщо людина не може надати забезпечення, з ним навряд чи укладуть угоду, і він буде змушений шукати альтернативне рішення.

Які організації допоможуть перекрити один кредит іншим

Більш дієвим методом, коли потрібне перекредитування, є мікрофінансова структура, як найлояльніше джерело кредитування. Звертаючись до МФО, очікуються наступні параметри угоди:

  • Швидке реагування (10-15 хв);
  • Мінімальний пакет документів - цивільний паспорт, ІПН, номер діючого рахунку. Деякі просять відомості з роботи про період працевлаштування, про рівень доходів;
  • Низька ймовірність відмов (за статистикою, схвалення отримують 90-95% заявок).

Що робити, якщо потрібно закрити терміново кредит, а грошей немає?

Коли перекрити кредит іншим кредитом класичним шляхом не вдалося, не варто витрачати цінний час на безуспішні спроби. Реальну допомогу в погашенні кредиту надає сервіс онлайн-кредитування MyCredit, виставляючи вкрай ліберальні вимоги до потенційних клієнтів і дає шанс усім.

Тут підтверджують більше 95% онлайн-заявок, включаючи студентів, безробітних, з невеликою зарплатою, пенсіонерів, багатодітних. Також можуть звернутися і ті, хто заборгував в інших компаніях.

Максимальна сума до 10 тисяч гривень на будь-які цілі та порівняно нормальний відсоток в сукупності створюють сприятливі умови для комфортного своєчасного погашення мікропозики.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи