Де взяти кредит для погашення кредиту в іншому банку?

gde-vzyat-kredit

Борг заради боргу? Досить абсурдно, але допустимо, якщо підійти до справи зі знанням. Від банківської прострочення не втекти і платити її доведеться в будь-якому випадку, тому знати, що потрібно робити і до кого звернутися в такій ситуації - важливо.

Реструктуризація боргу - це поступка з боку кредитора, коли для клієнта створюються більш комфортні умови для оплати: зменшується сума щомісячного платежу і продовжується термін кредитування. Також можлива ситуація, коли позичальникові надається можливість погасити борг з урахуванням пені і штрафів, відновитися в графіку і продовжити вносити оплати вже своєчасно. Для цього потрібно звернутися до кредитора із заявою. А так як рішення про реструктуризацію приймається рідко і в окремих випадках, можна спробувати взяти кредит для погашення кредиту в іншому банку, взяти в борг у друзів або скористатися послугами онлайн-сервісів.

Варіант «Позика заради позики» ще кілька років тому приводив до дуже великимх переплат. Сьогодні ж це - нормальна практика.

№1 - Візьми кредит в іншому банку для погашення існуючого кредиту

У 2017 багато банків активно пропонують свої послуги з перекредітації. Причому як ті, де оформлявся договір, так і ті, які до боргу відношення не мають, але пропонують свою допомогу.

Кредит на погашення кредиту в іншому банку називається рефінансуванням і має як свої переваги, так і недоліки. І якщо «плюсів» всього два: зменшення фінансового навантаження і закриття боргу, «мінусів» можна виділити більше:

  • Збільшення підсумкової суми виплати;
  • Збільшена відсоткова ставка за заставними кредитами (до моменту оформлення застави на нового кредитора);
  • Збільшується термін виплати.

Укласти договір можуть всі платоспроможні клієнти, які допустили прострочення, а ось рефінансувати кредит з поганою кредитною історією, якщо банк вже звернувся в суд, навряд чи вийде.

№2 - Займи у родичів і погаси борги

Другим варіантом є звичайна позика в родичів, друзів. Можна також спробувати позичити гроші і отримати кредит на погашення кредитів в інших банках у знайомих. Такий спосіб вирішення проблеми здається простішим: з людиною простіше домовитися, можна обговорити деталі платежу, терміну, домовитися повернути все через кілька місяців. Головна перевага такої угоди - відсутність відсотків, що мінімалізує переплату. Однак погашення кредитів інших банків шляхом оформлення позики у друзів може виявитися незручним, тому що:

  • У знайомих просто не виявиться грошей;
  • Є ризик зв'язатися з шахраєм (якщо мова йде про розписку);
  • Немає гарантії, що не попросять відсотків;
  • Немає гарантії, що не вимагатимуть повернення коштів завчасно.

№3 - Візьми у Майкредіт!

Якщо ваше ім'я потрапило в чорний список боржників по кредиту і банк відмовляє в кредитуванні, а родичі вже сказали, що допомогти не зможуть, тоді можна звернутися в онлайн-сервіс, наприклад, MyCredit.

Головною перевагою є те, що сервіс не цікавить, навіщо клієнт бере гроші - на покупку товару або для погашення прострочень, а отже не йдеться про підвищення відоткових ставок і невигідні умови - вони рівні для всіх клієнтів незалежно від мети позики.

Також оформити заявку на кредит від Майкредіт можна в будь-який час доби і без побоювання, що у виплаті відмовлять, а це значить, що не потрібно ходити по банках або знайомим і розповідати про свої проблеми. Ви просто заходите на сайт і абсолютно на законних підставах оформляєте угоду і отримуєте свої гроші (до 3000 гривень).

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи