Де взяти кредит менше ніж за 1 годину

kredit-za-chas

Багато хто пропонує отримати гроші швидко. Але люди не довіряють гучним словам, ідеальним умовам, побоюючись, що за ними ховаються високі відсотки, штрафи, колектори. Чи реально взагалі отримати споживчий кредит за 1 годину? Так, і це простіше, доступніше, ніж ви думаєте.

Де кредитують менше ніж за 1 годину?

Весь світ прагне до спрощення. В онлайн йдуть сервіси, компанії, магазини, логічно, що і фінансової сфери це торкнулося. Першим великим банком, який відмовився від класичної схеми роботи з відділеннями, став Монобанк. Взяти кредит менш ніж за 1 годину, просто в телефоні зробивши фото і завантаживши в додаток — це стало проривом.

Величезну нішу в сфері швидкого кредитування зайняли сервіси онлайн-кредитування. Вони стали пропонувати людям швидко взяти гроші, не стоячи в черзі, не збираючи документи, не виходячи з дому. Позика за 1 годину допомагає відремонтувати авто, купити черевики, ліки бабусі, заплатити за газ.

Отримати інтернет-позики можуть усі повнолітні громадяни України:

  • пенсіонери,
  • студенти,
  • безробітні,
  • інваліди,
  • жінки в декреті.

Щоб отримати гроші, потрібен лише паспорт і код — ніяких довідок про доходи. Мікрокредитні компанії постійно вдосконалюють схему взаємодії з клієнтами, пропонують більш вигідні і лояльні умови, акції, словом, фінансову допомогу, коли більше попросити її не у кого. Експрес кредит за 1 годину не вимагає застави, поручителів, пакета документів.

Що підвищує шанси отримати кредит?

Гарнатія отримання позики в будь-якій фінустанові — хороша кредитна історія, відсутність «темних плям» в репутації.

Коментар експерта: Перед тим, як взяти гроші в борг за 1 годину, замовте інформацію в Бюро кредитних історій. Раз на рік це можна зробити безкоштовно, повторно — за 50 гривень. Іноді так відкриваються цікаві деталі: кредити, які взяті на ваше ім'я, недоплачені кілька гривень, невірний статус вже сплаченої позики. Помилки такого роду можуть бути навіть у ідеального клієнта.

Кому точно не дадуть кредит?

Мікрофінансові компанії працюють навіть з проблемними позичальниками. Однак це не означає, що там дають гроші в 100% випадків. Так, отримати кредит за 1 годину по паспорту буде проблемно:

  • людям, які багаторазово брали кредит і кожен раз допускали прострочення,
  • клієнтам, у яких вже є кілька незакритих кредитів: банк просто перестрахується і не видасть гроші,
  • злісним неплатникам,
  • користувачам, які заповнюють анкету на отримання позики в повному обсязі.

Взагалі, чесність — запорука хороших відносин з будь-якою фінустановою. При заповненні заявки в MyCredit вказуйте особисту інформацію максимально повно, щоб підвищити шанси схвалення.

«Підводні камені» про які повинен знати позичальник

МФО з минулого року регулюються Нацбанком України. І попри це, все одно великий ризик попастися на вудку шахраїв. Коли вам пропонують кредит без перевірок за 1 годину, з вигідними відсотками, великі суми, задумайтеся, чи не шахраї це.

Коментар експерта: Не підписуйте договір, не прочитавши його. Уважно ознайомтеся з умовами, ставкою по кредиту, термінами, способами оплати, штрафами. Не лінуйтеся перевірити ліцензію МФО на їхньому сайті і в Єдиному реєстрі. Це справа кількох хвилин, яке може зберегти нерви, час, гроші.

Мікрокредитні компанії, що працюють в правовому полі, не вимагають заставу, поручителів. І не пропонують великі суми для першої позики: компанія ризикує, видаючи гроші. Крім того, кредит без перевірки за 1 годину не означає, що його видають всім підряд. Хороша практика — реєстрація в додатках через BankID: особисті дані підтягуються з системи банкінгу.

Ще один важливий момент — електронний договір. Багато клієнтів не вважають, що він має юридичну силу, тому вирішують не погашати борг. Згідно законодавства, електронні документи прирівнюються до паперових еквівалентів, підписаним вручну. Борг доведеться погашати, щоб не довести справу до суду і колекторів.

Кредит менше ніж за 1 годину в MyCredit

І все ж кредити без перевірки за 1 годину — зручне рішення, коли треба дотягнути до зарплати. У MyCredit ми пропонуємо вигідні умови співпраці:

  • 0,01% на першу позику,
  • можливість пролонгації, реструктуризації боргу,
  • промокоди, акції, знижки, що дозволяють економити на погашенні,
  • лояльність до клієнтів, високий відсоток схвалення,
  • допомога 24/7, кредит до 1 години на особисту картку будь-якого банку України.

Якщо виникли грошові проблеми, звертайтеся в наш сервіс. Засоби нараховуються на карту будь-якого банку за лічені хвилини.

img
Катерина Колечко Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи