Гроші всім: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

groshi-vsim

В Україні мікрокредитування - популярний серед населення спосіб швидко знайти гроші, щоб вирішити особисті проблеми. Банківські кредити залишаються актуальними тільки в тих випадках, коли потрібна велика сума грошей, наприклад, на покупку нерухомості або будинку. Але коли не вистачає кілька тисяч до ЗП або трапилися просто непередбачені витрати, наприклад, зламався мобільний телефон або потрібно оплатити лікування, на допомогу приходить мікропозика.

І одним з популярних сервісів в Україні є фінансова компанія гроші всім. Організація зареєстрована в 2017 році, але за такий короткий період діяльності вже встигла привернути на свою сторону тисячі українців, яким змогла допомогти.

Проте, не дивлячись на великий попит на швидку позику, деякі українці ще не знають про те, що таке мініпозика, і чим вона відрізняється від банківського.

Мінікредіт - це та ж банківська позика, але видана на короткий термін і на невелику суму. Наприклад, якщо в банку, можна позичити 200 000-300 000 грн на покупку автомобіля, то в мікрофінансовій організації (МФО) ліміт зазвичай становить 10 000 грн-15 000. З одного боку це невелика сума і здається, що простіше буде звернутися в банк, але останній виставляє досить жорсткі вимоги до клієнта (особливий соціальний статус, великий пакет документів, вимоги до зарплати і місця роботи). Процедура оформлення може затягнутися на кілька тижнів і при цьому гарантії схвалення заявки ніхто не дає.

МФО ж, в тому числі і groshivsim не вимагає нічого, крім заповнення простої анкети і подачі даних відразу на сайті компанії. Процедура в такому випадку займає 7-15 хвилин і відмов практично немає - схвалюються практично 96% поданих заявок.

Але конкуренція серед МФО висока (в Україні зареєстровано близько 700 компаній) і зазвичай недосвідченому користувачеві з першого разу зробити вибір буде складно. Тому важливо розібратися, під який відсоток можна взяти в Гроші всім і які у нього переваги перед конкурентами.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи