Як отримати кредит якщо немає військового квитка?

bez-voennogo-bileta

Військовий квиток є важливим документом для чоловіка. Він демонструє приналежність до армії країни, і видається при вступі на службу в армію або у військовий ВНЗ, навчання на військовій кафедрі, відрахування в запас зі служби, а також при деяких інших обставинах.

Цей документ більшість банків просить пред'явити і при оформленні договорів. Але багато хто не розуміє, навіщо він потрібен кредитору, і як отримати кредит, якщо немає військового квитка?

Для яких організацій військовий квиток важливий?

На думку організацій-кредиторів, підробити один документ простіше, ніж два, і наявність квитка є додатковою гарантією того, що людина чесна. Звичайно, це не стосується жінок. Ще одним важливим аргументом є те, що, якщо у чоловіка в призовному віці названий документ відсутній, він може ухилятися від виконання громадянських обов'язків, і його в будь-який час можуть призвати на службу.

Видаючи кредит військовослужбовцю, банки намагаються максимально точно визначити рівень платоспроможності позичальника. І те, що його несподівано можуть забрати в армію, для банківської організації виглядає як ймовірність зниження шансів повернути позикові кошти і отримати прибуток.

Де можна отримати кредит без військового квитка і на яких цілі?

Але все ж отримати кредит без військового квитка можна, і для того є різні джерела:

Більш докладно про них:

  • Приватний кредитор. Такі люди не перевіряють наявність військового квитка, але вони можуть попросити залишити майно в якості застави: якщо гроші не будуть повернені, майно стане власністю кредитора. Крім грошей потрібно буде повернути відсотки за користування, і часто вони досить високі.
  • Ломбард. Теж видасть кредит без перевірок, але і тут потрібно заставне майно, і будуть нараховані відсотки. Суть в тому, що будь-яке майно ломбарди оцінюють за найнижчою ціною, а продають за високою, оскільки нараховується пеня: якщо позичальники не повертають взяту суму вчасно, викуповувати майно доведеться вже за високої вартості.
  • Мікрофінансова організація. Там можна взяти кредит без військового квитка, і зробити це онлайн, перебуваючи в будь-якому місці. Знадобиться лише паспорт та ідентифікаційний код, дані яких потрібно буде внести в анкету. Загальну вартість позики побачите ще до оформлення, користуючись калькулятором на сайті, заставне майно не потрібно.

Це найбільш швидкий і зручний варіант оформлення позик і вирішення фінансових проблем, що виникли несподівано.

МФО дадуть кредит без військового квитка і клопоту!

Щоб зрозуміти, яку саме компанію вибрати, варто переглянути пропозиції декількох. Пропонуємо ознайомитися з пропозиціями найбільш затребуваних фірм серед користувачів:

МФО Сума, тис грн Строк кредитування Відсоток, % Документи
Miloan 7 1-30 1,3 Паспорт, ІПН, картка банка
MoneyVeo 15 1-30 1,66
СashPoint 7 7,15 2,5
CreditOn 15 1-30 1,9
MyCredit 10 1-30 1,99
soscredit 10 1-30 1,6
кредит маркет 10 1-35 3
Дінеро 15 7,14,30 0,96
Алекс Кредит 10 5-30 1,7

Сервіс онлайн-кредитування MyCredit пропонує найбільш вигідні умови на ринку. До того ж, дозволяє оформити першу позику під 0,01%, щоб клієнт міг відзначити переваги співпраці за мінімально можливою ставкою.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи