Як дізнатися рішення по кредиту онлайн через інтернет?

kak-uznat-reshenije-po-kreditu

Раніше, звертаючись за позиковими коштами в банк, потенційному позичальникові доводилося чекати відповіді кілька днів, поки його заява пройде всі рівні перевірки, а також спеціальну банківську оцінку даних. Дізнатися рішення по кредиту можна було лише на консультації, що призначена співробітником, і ні днем раніше.

З появою на фінансовому ринку України сервісів мікрокредитування, що надають споживчі позики віддалено через інтернет-простір, картина змінилася докорінно. У цій статті ми розберемося, як приймають онлайн-рішення по кредиту в Україні, а також уточнимо терміни та інші нюанси, що впливають на швидкість обробки заявки.

Які чинники впливають на онлайн-рішення по кредиту в Україні

Сервіси онлайн-кредитування відрізняються від банківських структур в першу чергу тим, що виконують свої функції помітно швидше (практично моментально). Як правило, більшість МФО обробляють запити та відповідають потенційним позичальникам в день звернення.

МФО виконує не настільки глибоку перевірку, як банк, який обов'язково зв'яжеться з роботодавцями, щоб підтвердити факт працевлаштування, а також дасть запит в податкову службу.

Онлайн-рішення по кредиту в інтернеті відбувається за 15 хвилин, оскільки представники МФО лише:

  • перевіряють достовірність наданих документів, що підтверджують особу (паспорт та ІІН);
  • підтверджують факт володіння зазначеною банківською картою;
  • виробляють експрес-скоринг на відповідність вимог (вік, громадянство, прописка).

Чому «МайКредіт» схвалює кредит в 90 % випадків?

Щоб отримати швидке рішення по кредиту онлайн, слід подавати запити в сервіси екстреного реагування — такі, як MyCredit. Він відомий своїм лояльним ставленням до всіх категорій позичальників (студентів, пенсіонерів, безробітних), а також мінімальним набором умов. Щоб оформити кредит онлайн в MyCredit, потрібно:

  • мати українське громадянство;
  • бути повнолітнім;
  • бути власником діючої банківської карти будь-якого національного банку.

Як бачите, таким базовим критеріям відповідає практично все доросле населення країни. Немає необхідності надавати довідкові дані, трудові угоди, договори з поручителями, заставне майно. Наша команда виступає за простоту та надійність, тому MyCredit схвалює 9 з 10 онлайн-запитів користувачів — навіть тих, кому зазвичай відмовляють інші кредитори.

img
Альбіна Марченко Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи