Які банки дають кредит без прописки?

bez-propiski

Реєстрація місця проживання є одним з основних чинників прийняття рішення щодо видачі позики в банківських структурах. Тому запросити кредит у банку без прописки буде дуже проблематично.

Банк аналізує дані клієнта за багатьма параметрами, серед яких: сімейний стан, освіта, наявність роботи й офіційного працевлаштування, стабільний дохід, наявність власності, кредитна історія, постійне місце реєстрації.

Причини відмови у видачі кредиту полягають у невідповідності будь-яких названих параметрів заявленим вимогам. Саме ці показники свідчать про платоспроможність і надійність позичальника, а відсутність будь-якого фактора точно не зіграє вам на руку.

Банки дають кредит за паспортом, ІПН і довідкою про доходи. Але крім документів, наданих вами, у них є доступ до багатьох баз даних, які містять найбільш актуальну інформацію. Тому твердження, що банки дають кредит без постійної прописки помилкове.

Банк дає кредит без прописки на наступних умовах

Як ми вже сказали, запевнення, що банки видають кредит без прописки не знаходить свого підтвердження в офіційних джерелах. Якщо ви побачили подібне оголошення або вам пропонують таку послугу - швидше за все ви натрапили на шахраїв. Вам запропонують залишити в якості застави майно або внести передоплату за послугу, за допомогою якої банк дає кредит без постійної прописки громадянину України.

Великий ризик не просто не отримати фінансову допомогу, а позбутися власного майна, яке вам запропонують залишити в якості закладного.

Чому брати кредит у банку - не вигідно, навіть якщо без прописки?

Звертатися в банк за грошима може бути безрезультатно через наступні моменти:

  • висока ймовірність, що вам відмовлять;
  • позичити суму швидко не вийде: оформлення документів, великі черги, очікування відповіді - можуть зайняти набагато більше часу, ніж ви готові виділити;
  • може знадобитися застава і поручитель.

Плюс банківської структури полягає у видачі великих сум. І якщо вам потрібно дійсно велика сума, а іншого варіанту отримати її немає - рекомендуємо ознайомитися зі статтею з нашого блогу "Як пройти банківські перевірки".

А де тоді брати?

Коли терміново потрібні кошти, а банк не дає схвалення, важливо знати, де ще можна взяти кредит без прописки.

Хорошим варіантом буде звернення в мікрофінансову організацію. Тут запросити гроші можливо навіть без наявності у клієнта місця реєстрації. Скорингова система аналізує масу чинників і прописка не є вирішальним.

Ви можете оформити терміново позику онлайн від Майкредіт. У цьому сервісі знадобиться тільки паспорт, ідентифікаційний номер та картка будь-якого банку України, без вказівки додаткової інформації та без фотографій з паспортом. Просто подайте запит на офіційному сайті сервісу і кошти надійдуть до вас вже через 15 хвилин.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи