Які банки дають кредит з поганою кредитною історією і простроченням?

Які банки дають кредит з поганою кредитною історією і простроченням?

За останнє десятиліття Україна пережила дві кризи, що похитнула не тільки економічну ситуацію, а й особистий бюджет кожного. Починаючи з 2005 року, кожен 10-й українець мав кредит, але в зв'язку з обставинами міг погашати його з простроченням - все це впливає на кредитну історію. І якщо на одну прострочення банк може закрити очі, то більший пропуск може привести до неможливості отримати кредит в подальшому.

Кредитна історія (КД) - один з важливих критеріїв для банку в прийнятті рішення щодо видачі позики клієнту. КД заноситься в Бюро кредитних історій і відображає, наскільки відповідально позичальник оплачував попередні кредити, як часто допускав прострочення, як швидко їх погашав.

Фінансові проблеми завжди виникають раптово і часто для їх вирішення потрібна невелика сума грошей - всього 2000-5000 гривень, яких може не виявитися в гаманці. До зарплати ще довго, друзі самі недавно просили в борг. Варто задуматися над тим, щоб скористатися вірним способом вирішити питання - оформити кредит. Але в Україні стільки багато банків, різних умов, що звичайній людині буде складно розібратися. А якщо до цього були кредити, закриті з простроченням, важливо знати, в якому банку можна взяти кредит з поганою кредитною історією. Адже нікому неприємно звертатися за допомогою і отримувати відмову тільки тому, що колись ви не внесли щомісячний платіж вчасно. Якщо персональні дані, інформація по кредиту - банківська таємниця, то КД - загальна база.

На кредитну історію також впливає зловживання довірою банку, подання недостовірної інформації (зміна місця роботи, місця реєстрації, складу сім'ї, тощо). Тому якщо вам потрібні гроші в борг і ви допускали прострочення раніше, потрібно знати, які банки дають кредит з поганою кредитною історією і простроченням в Україні.

Ситуація з банками в Україні

Пропонуємо порівняти умови кредитування позики сумою 5000 гривень строком на 6 місяців, щоб визначити, які банки дають кредит з поганою кредитною історією і простроченням.

БанкЕфективна ставка%Одноразова комісія %Початковий внесок %Гарна кредитна історія
Кредобанк 18,87 0,1 20 Так
Банк Кредит Днепр 20 0,0 20 Так
Ощадбанк 21,25 0,5 30 Так
ПУМБ 21 0,68 0,0 Так
Пивденный 23,71 0,5 30 Так

З порівняльного аналізу випливає, що якщо умови кредитування можуть відрізнятися, то наявність хорошої кредитної історії - обов'язково. Звичайно, бувають випадки, коли банківська система схвалює видачу кредиту, навіть якщо було допущено кілька прострочень. Чому так, банк не пояснює - так запрограмована система, тому не можна бути повністю впевненим у тому, в якому банку вийде взяти кредит з поганою кредитною історією.

100% результат - взяти в інтернеті

Якщо ви побоюєтеся йти в банк, точно не знаєте, які банки дають кредит з поганою кредитною історією і простроченням, звертайтеся в інтернет-сервіси, наприклад, MyCredit.

Навіть якщо у вас були прострочення, ви працюєте неофіційно, у вас є що діє не закритий кредит, отримати позику в MyCredit - можливо. Імовірність відмови у видачі мінімальна, а на сайті сервісу відображається інформація, скільки задоволених українців отримує кредити кожен день незалежно від обставин.

Переваги MyCredit:

  • Можливість швидко отримати гроші на карту - через 20 хвилин;
  • Швидка реєстрація на сайті. Потрібен тільки паспорт і мобільний телефон;
  • Сума кредитування - 3000 гривень, термін кредиту - до 35 днів;
  • Без довідок про доходи, застав, поручителів.
  • Можливість оформити позику в будь-який час доби без прив'язки до вихідних, святкових днях;
  • Деталізована сума кредиту (тіло, відсотки, комісія) відображається в особистому кабінеті;
  • Персональний менеджер готовий відповісти на питання в режимі 24/7;

Оплачувати кредит можна:

  • В інтернеті за допомогою карт Visa, Master Card, Приват24;
  • Через каси банків-партнерів (перелік на сайті MyCredit);
  • Через термінали самообслуговування Easy Pay, iBox, Приват Банк

Питання, в якому банку можна взяти кредит з поганою кредитною історією, залишається відкритим. Дотримуючись суворої політики, банки втрачають клієнтів, які також залежать від ситуації. Не зовсім справедливо «заносити» позичальника, який допустив 1-2 прострочення в категорію неблагонадійних. Але поки ситуація не змінюється, рекомендуємо брати кредити в інтернет-сервісах, наприклад MyCredit, де легко можна оформити позику, навіть якщо ви працюєте неофіційно.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи