Які банки видають кредити пенсіонерам?

Які банки видають кредити пенсіонерам?

Не дивлячись на те, що мінімальна заробітна плата в Україні з січня 2017 року становить понад 3000 гривень, пенсія залишилася на колишньому рівні. Прожити на 1300 гривень на місяць складно, а вирішити фінансові проблеми, сплатити комунальні послуги - неможливо. Якщо діти допомогти не можуть, слід подумати про те, де можна оформити позику на вигідних умовах.

Мінімальний вік позичальника згідно із законом для отримання кредиту становить 18 років, але більшість банків видають позики особам старше 21-річного віку. Чому так? Банк, як і будь-який кредитор, намагається мінімізувати ризики можливого неповернення грошей. Ідеальний позичальник для банку виглядає так:

  • У віці від 21 до 70 років;
  • Офіційно працевлаштований або має офіційний заробіток;
  • Має будинок, квартиру або машину;
  • Має хорошу кредитну історію.

Чи можливо отримати в Україні кредит для пенсіонерів? Більшість банків розробляють спеціальні кредитні продукти на вигідних умовах: пільговий період перші 1-3 місяці, автоматичне погашення кредиту з пенсійної картки; низькі відсотки і т.д.

Якщо вам потрібні гроші, слід з'ясувати, які банки видають кредити пенсіонерам, а які можуть відмовити у видачі.

БанкМаксимальний вік клієнтаПозичальник - вже діючий клієнт банку
Аваль Банк 60 років Так
Ощадбанк 70 років Так
Кредобанк 71 год Ні
ОТП Банк 70 лет Ні
Кредит Агриколь Банк 65 років Ні

Якби дивно не звучало, але якщо клієнт досяг граничного віку, він може звернутися в банк, щоб отримати кредит для пенсіонерів. Але приймає рішення банк на свій розсуд і залежить це від терміну кредитування. Враховується навіть середній вік життя. Бізнес - є бізнес. Доводити співробітникам, що гроші потрібні на лікування, шукати якийсь банк дає кредит пенсіонерам старше 71 року - трата часу.

Де ще можна взяти кредит?

Незалежно від того, який банк точно дає кредит пенсіонерам, згідно рекламних проспектів, не можна бути впевненим у тому, що вам видадуть кредит. В Україні останні 5 років користуються популярністю альтернативні способи кредитування - інтернет-сервіси, одним з яких є MyCredit.

Тут легко можна оформити кредит пенсіонерам, студентам і навіть безробітним. Сервіс лояльніше ставиться до клієнтів, ніж банки, пропонує не менш вигідні умови кредитування.

Чому MyCredit:

  • Не має максимального віку позичальника, тобто кредит видається терміном до 35 днів;
  • Можливість отримати позику до 3000 гривень;
  • Немає прив'язки до рівня доходів клієнта;
  • Без довідки з роботи, застав і поручителів;
  • Можливість отримати кредит в будь-який час доби;
  • Можливість відстрочити оплату в разі затримки виплати пенсії;
  • Отримати гроші можна не виходячи з дому.

Оформити кредит пенсіонерам можна легко, зрозуміти, як працює сайт, зможе кожен. Все, що потрібно, пройти реєстрацію в два кліка, вказавши в анкеті ПІБ, мобільний номер телефону і банківської карти. Через 20 хвилин, незалежно від дня тижня, часу доби, ви отримаєте гроші карту. З моменту подачі кредитної заявки на сайті MyCredit спрацьовує лічильник часу, що відображає кінцевий час зарахування грошей на карту.

Як оплачувати кредит?

Оплачувати кредит зможе кожен пенсіонер. Можна скористатися оплатою через інтернет, вказуючи номер карти, термін її дії, CVV код (на сайті працює система безпеки, тому ваші дані ніхто не дізнається), через термінали самообслуговування, каси банків.

В Україні багато банків видають кредити пенсіонерам, різниця полягає в умовах кредитування, граничному віці позичальника. Але якщо в банку у клієнта немає впевненості в тому, що банк схвалить видачу кредиту, на сервісі MyCredit отримати кредит для пенсіонерів можна з мінімальною ймовірністю відмови, в будь-який час доби. Головне, що переплата складе всього лише 1,3% в день, що дозволить заощадити як гроші, так і сили.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи