KLT Credit: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

klt-credit

Мінікредитування не втрачає своєї актуальності вже кілька років і попит серед українців стає все більше. Чому так?

"Швидкий кредит" можна запросити в будь-який час доби і день тижня. А адже в банках довелося б очікувати, коли відкриється відділення і більшість з них не працює по вихідних і святах. Але де в Україні отримати кошти буде найвигідніше?

Одним з провідних МФО в Україні є KLT Credit. Тут до 10000 грн може запросити кожен, кому терміново потрібні фінанси. Нові користувачі мають можливість позичити до 2 500 грн, а постійні - до 10 000. При цьому сума максимального ліміту збільшується поступово і з кожної оформленої угодою ліміт більше.

Також в залежності від рейтингу в системі буде відмінність:

  • В оформленні (буде потрібна реєстрація чи ні);
  • В кількості комісії;
  • У ліміті.

Подати заявку нові користувачі можуть легко. Для зручності на головній сторінці фірми вказується бажана сума і термін. За допомогою кредитного калькулятора можна швидко розрахувати суму з урахуванням комісій і переплат. На цьому кроці важливо точно визначитися з тим, чи зможете вчасно повернути суму і не допустити прострочення. Якщо сумніви є, краще збільшити термін і зменшити розмір.

Кредитування в банках вже не так актуально, тому що більшості потенційних заявників потрібні невеликі суми. І сенсу витрачати особистий час на тривалу процедуру немає.

Немає особливого сенсу позичати кілька тисяч, коли всього лише не вистачає до зарплати і укладати договір на кілька років. KLT кредит дозволяє за 5 хвилин отримати кошти на карту в режимі 24/7 і вирішити будь-яке питання швидко і без сторонньої допомоги.

Наприклад, у вас трапилися непередбачені витрати або не платять кілька тижнів зарплату. Хотіли зробити ремонт або оплатити відрядження. На відміну від банківських кредитів, які потрібно платити довго, подати заявку в КЛТ буде вигідно, та навіть психологічно легше повернути кошти швидше за короткий термін. Розглянемо умови кредитування в організації і визначимо негативні і позитивні сторони.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи