Кредит без Емейла (електронної пошти)

bez-e-meil

З розвитком ринку мікрокредитування багато користувачів стали питати: можна зробити заявку онлайн і взяти гроші кредит без електронної пошти? Тут варто розділяти поняття: взяти позику онлайн на номер карти без електронної пошти або e mail можна виключно в оффлайн МФО. Стаціонарні фірми не мають потреби у багаторівневому підтвердження особи, оскільки людина приходить особисто і стоїть перед менеджером.

Однак онлайн-МФО мають ряд безперечних переваг у швидкості і якості обслуговування, що однозначно виграє в даному змаганні.

Розберемося докладніше, чому не можна взяти кредит онлайн на карту без Емайл і електронної пошти і в яких організаціях видається позика без емайл.

Де дають кредит без вказівки E-Mail

Як уже зазначалося, оформити швидку позику через інтернет без електронної пошти не вдасться через технології реєстрації на порталі. Це чергова сходинка підтвердження вашої особистості, а також канал подальшого спілкування. За таким принципом працюють всі діючі онлайн-МФО.

Щоб оформити кредит без email, можна скористатися стаціонарними офісами, які, як правило, розташовані біля метро, ринків, торгових центрів. При собі потрібно мати набір документів, але основним завданням буде - встигнути в прийомні години, оскільки більшість відділень працює до 18-19 вечора.

Найбільш відомі стаціонарні мікрокредити, де можна отримати кредит без емейла:

  • ШвидкоГроші;
  • Ваша Готівочка;
  • Швидка позика;
  • Компаньйон Фінанс (KF);
  • Credit cafe;
  • Кредит-маркет;
  • Швідкозайм;
  • Глобал-кредит.

Також одержати терміновий позику без електронної пошти вийде в ломбарді, але доведеться залишити в якості застави цінну річ (телефон, золото, коштовності). І є високий ризик втратити дорогу річ, якщо не встигнути внести платіж.

Які документи потрібні щоб взяти позику на карту без електронної пошти

Зазвичай, щоб оформити кредит без Емайл, співробітники просять надати:

  • Цивільний паспорт (український);
  • Податковий номер платника.

Далі список залежить від конкретної організації і її індивідуальних вимог на позику без емейла. Деяким все ж потрібна довідка про доходи або копія трудової книжки. Якщо мова про ломбарди, то досить Айді-карти, але варто бути готовими, що попросять документи на товар, залишений в заставу.

Наші цінності

У сервісі онлайн-кредитування MyCredit швидку позику грошей на карту без Емайл недоступний, проте зареєструватися через поштовик насправді нескладно. Клієнти, у яких виникають труднощі в процесі авторизації, можуть ознайомитися з докладною інструкцією по посиланню. При цьому ви отримуєте лояльні умови і бонуси від компанії:

  • Доступність завжди - цілодобова робота сервісу та техпідтримки. А ось позику грошей терміново без електронної пошти можливий у встановлений час, згідно з розкладом відділення;
  • Доступність всім бажаючим - немає різниці в доходах і стаж роботи, тому схвалюють навіть безробітним, студентам, пенсіонерам;
  • Доступність без територіальної прив'язки - маючи доступ до інтернету, подати заявку можна лежачи на дивані, перебуваючи в метро або стоячи в пробці. Кредит без e mail, навпаки, змушує їхати в певну точку, витрачати особистий час на дорогу і очікування в черзі.

Підсумовуючи вищесказане стає ясно, що відсутність e-mail-адреси не спрощує процедуру кредитування. У свою чергу, сервіси онлайн-кредитів економлять ваш час і надають послуги в режимі 24 на 7.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи