Кредит на бізнес в Україні. Де взяти кредит на відкриття й розвиток бізнесу?

business-cred

Відкрити свою справу прагне фактично кожен другий українець. В першу чергу це пов'язано з низьким рівнем заробітної плати в країні, регулярним затриманням її виплат і неналежними умовами праці на підприємствах.

Одного прагнення організувати свою справу, на жаль, мало. Реалізація будь-якої ідеї передбачає масу витрат. Тому важливо знати, де можна взяти кредит на бізнес в Україні на вигідних умовах.

Де взяти кредит на відкриття бізнесу?

Якщо ви зважилися на такий крок, вам буде потрібно розписати статті витрат. Будьте готові до того, що витрат може бути набагато більше, ніж ви планували.

Відкриття бізнесу з нуля - це:

  • оренда приміщення. Ціна буде залежати від місця знаходження, інфраструктури, площі і стану приміщення. Звичайно, тут можна заощадити і зняти місце далеко від центру міста, але врахуйте, що клієнтів там буде набагато менше, відповідно і дохід - нижче;
  • наймання співробітників. Цей пункт є одним з основних і вам слід відразу зорієнтуватися, скільки людей ви хочете найняти, яка повинна бути кваліфікація співробітників і скільки ви готові їм платити;
  • первинний маркетинг. Продукт затребуваний, якщо він популярний. За часів жорсткої конкуренції досвідчений маркетолог і проведення рекламної кампанії є обов'язковими пунктами для успішного старту. Вони можуть вимагати великих витрат, але вони будуть виправдані.

Є кілька варіантів, де можна отримати кредит на відкриття малого бізнесу з нуля. Це банківські структури, позика у друзів або родичів, приватних осіб або звернення до небанківських фінансових установ. Ми пропонуємо порівняти плюси і мінуси кожного.

Кредит на відкриття бізнесу Переваги Недоліки
Банки можливість запросити кредит на відкриття бізнесу на велику суму; офіційне оформлення договору; ймовірність відмови досить велика; на оформлення піде багато часу;
Родичі можна отримати потрібну суму без відсотків і виплачувати частинами; у близьких може не виявитися необхідної суми; великий розмір коштів може стати причиною розладу у відносинах;
Приватна особа кредит від приватної особи можна отримати швидко і в великому розмірі; може знадобитися застава; неофіційне оформлення документів - всі умови за домовленістю; великий відсоток; в разі прострочення можна позбутися закладного майна;
Небанківська кредитна організація можна запросити кредит без застави; високий шанс на схвалення заявки; мінімум документів; максимальна сума позики до 10 000 грн, запросити кредит на малий бізнес з нуля в великому розмірі не вийде;

З таблиці випливає, що найбільш просто і швидко можна отримати гроші в небанківській кредитній організації: заявка на кредит для бізнесу тут оформлюється протягом 20 хвилин, немає необхідності надавати додаткові дані і довідки. Однак суми кредитування, яку пропонують такі компанії, може бути недостатньо для відкриття власної справи.

Якщо ви зважилися взяти багато грошей, постарайтеся обрати той варіант, де є можливість в разі потреби продовжити час користування або виплатити кошти частинами - скористатися можливістю пролонгації кредиту і реструктуризації боргу.

Відкриття нової фірми - справа досить ризикована, тому важливо убезпечити себе. У разі, якщо ідея не виявиться прибутковою, є шанс що борги платити буде нічим. Можливість продовжити період кредитування буде дуже доречною.

Де взяти кредит на розвиток бізнесу?

Що стосується просування вже існуючого бізнесу, тут ситуація трохи простіше і витрат буде набагато менше.

Розкрутка бренду, в першу чергу, має на увазі під собою якісний цільової маркетинг: залучення кваліфікованих фахівців, аналіз ринку збуту і всіх можливих конкурентів, розширення ринків, створення сайту в інтернеті, його просування, просування продукту або послуги в соціальних мережах.

Як правило, початкові витрати на рекламу та розкрутку продукту в інтернеті коштують від 5 до 10 тисяч гривень.

Маркетинг в інтернет-середовищі на даний момент є найбільш ефективним способом розвитку. Це саме той випадок, коли отримана в перспективі прибуток в рази перевищує витрати на просування.

Як варіант, взяти кредит на розвиток малого бізнесу в Україні можна в банку, у близьких і приватних осіб. Однак, як ми проаналізували вище, такі види кредитування мають багато недоліків і можливих негативних наслідків.

У разі коли вам потрібен кредит на розвиток малого бізнесу з нуля, то небанківські кредитні організації - це кращий варіант.

Які небанківські організації дають кредит на розвиток бізнесу?

Небанківська організація Можлива сума (грн) Відсоток (% за день користування) Термін кредитування Документи
Mycredit до 12 000 1,99% до 35 днів

паспорт

ІПН

Moneyveo до 15 000 1,66% до 30 днів

паспорт

ІПН

фото з паспортом

Moneyboom до 7 000 1,75% до 30 днів

паспорт

ІПН

Top Credit до 15 000 1,9% до 30 днів

паспорт

ІПН

(фото з документами вітається)

AmoCredit максимум - 3 200 1,7% до 30 днів

паспорт

ІПН

фото з паспортом

PayPong максимум - 3 700 2% до 30 днів

паспорт

ІПН

Виходячи з даних таблиці випливає, що сервіс Майкредіт пропонує найбільш вигідні умови. Кредит рейтинг України стверджує, що на сьогоднішній день саме ця компанія є найпопулярнішою серед аналогічних небанківських фінансових установ.

Тут ви можете отримати кредит онлайн всього за 15 хвилин без всіляких проблем і документів.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи