Кредит на закупівлю товару від Mycredit

na-zacupku

Багато хто з нас мріють не залежати від роботодавця, відкривши свій магазин, салон краси або СТО. Або ви захоплюєтеся хенд-мейд і хочете перетворити своє хобі в реальний заробіток. Такі зміни вимагають чималих витрат. Якщо ви вирішили реалізувати свою ідею, в першу чергу потрібно визначитися, де взяти кредит на закупівлю товару, адже, як правило, для відкриття бізнесу потрібно вкласти певну суму на оплату товару, матеріалів або обладнання. Віддати багато грошей відразу - завдання не з простих. Одним з дієвих рішень може бути кредит на бізнес. Головна перевага такого вибору в тому, що кошти ви отримуєте в один момент, а сплачуєте частинами з того доходу, який приносить ваш бізнес.

Скільки треба грошей на закупівлю товару?

Підприємцю важливо розуміти, скільки треба грошей на закупівлю товару. Зрозуміло, що це індивідуально і залежить від формату бізнесу та його обсягів. Щоб розібратися в цьому питанні, можна звернутися до знаючих людей, вивчити статті в інтернеті або ж самостійно вирахувати приблизну вартість вкладень. Наприклад, відкриваючи невелику чайну лавку, на закупку товару можна взяти 10 000 в кредит. Відкрити манікюрний кабінет, хенд-мейд майстерню або купити кавовий автомат - все це вимагає оформити кредит на закупівлю товару. Важливо знати, куди можна звернутися за позикою, щоб втілити свої мрії.

Як взяти кредит на закупівлю товару в Mycredit?

Багато банків і деякі МФО пропонують зайняти велику суму для старту своєї справи. Але, на відміну від великих фінансових кредиторів, мікрофінансова компанія Майкредит надає більш комфортні та прозорі умови:

  • Весь процес кредитування відбувається онлайн і не вимагає відвідування офісів;
  • Сервіс працює в режимі 24/7, що виключає тривалі очікування. Ви можете оформити позику в потрібний для Вас момент;
  • Потрібен лише паспорт громадянина України та податковий код, на відміну від банків, де вас проситимуть надати довідку про доходи, поручителя, заставне майно і хорошу кредитну історію;
  • Щоб взяти гроші в розстрочку в Майкредіт, потрібно тільки заповнити онлайн заявку, самостійно обравши суму і термін повернення позики, і почекати відповіді не більше 15 хвилин.
  • Можна продовжити строк позики - підключити пролонгацію.

Виконавши ці прості умови, вам схвалять кредит в 95% випадків.

Умови повернення коштів

Оскільки кредит на розвиток бізнесу є довгостроковим, існують свої особливості його погашення.

  • Майкредіт пропонує своїм клієнтам як класичну, так і ануїтетну схему повернення фінансів. Для довгострокових позик пропонується ануїтет – оплата частинами.
  • Клієнт зобов'язується вносити встановлені договором платежі згідно з графіком виплат.
  • Вся інформація про графік, терміни і суми платежів знаходиться в особистому кабінеті користувача, куди він має доступ цілодобово.
  • Виплати за кредитними зобов'язаннями можна проводити в будь-якому українському банку, терміналах самообслуговування або ж онлайн за допомогою банківської карти.

Головна перевага полягає в тому, що всі платежі будуть рівними і ви відразу будете знати, яку суму потрібно повернути і в який день.

Майкредит пропонує своїм клієнтам прозорі і зрозумілі кожному умови як оформлення, так і погашення позик.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи