Кредитна картка Apple Card: як отримати в Україні?

apple-card

У березні 2019 року всесвітньо відома американська компанія Apple представила на презентації свій новий продукт - Apple Credit Card, яка була розроблена спільно з інвестиційним банком Goldman та платіжною системою MasterCard.

На Applecard ви не побачите звичних даних у вигляді 16-ти значного номера і CVV-коду, на ній зображений виключно логотип і ім'я її власника.

Що стосується кредитного ліміту, зазначимо, що кредит на картку Apple користувачі отримують в різних обсягах, оскільки система самостійно розраховує суму для кожного окремого клієнта, враховуючи його рейтинг, платоспроможність та інші фактори. Перші юзери відзначають, що позика онлайн нараховується нерівномірно, нібито ліміт для жіночої половини знижений, і компанію навіть встигли звинуватити в сексизмі.

У цій статті розберемося, в чому ексклюзив Credit Card Apple і як вона оформляється в нашій країні.

Як отримати Apple Card в Україні?

На даний момент оформити кредитну картку можуть тільки жителі США. Провідні фахівці фінансового сектора заявляють, що отримати Apple Card в Україні в найближчі п'ять років не вийде через наступні причини:

  • На просторах СНД складно реалізовувати ідентифікацію клієнтів віддалено, поки звичніше при особистому відвідуванні відділень;
  • Конкуренція з монополістами. На сьогоднішній день 70% терміналів належать Приватбанку, який поки що не дав дозвіл на використання своїх банкоматів для яблучної компанії;
  • Низькою купівельною спроможністю українців. Питання рентабельності - найгостріше.

Однак фінансисти переконані, що картка епл обов'язково зайде на наші ринки, як раніше система мобільних платежів ApplePay, залишається тільки сподіватися, що чекати недовго.

Як здійснювати покупки через Apple Card?

Кредитна картка Apple може оплачувати покупки:

  • У стаціонарних магазинах на касі (як звичайним пластиковим носієм).
  • В інтернет-магазинах (через эплпэй або додаток Wallet для IOS).

Розробники зробили процес оплати найбільш простим, але подбали про безпеку даних і коштів на рахунку.

Система кешбеків у Apple Card

Банківська картка Apple, як і багато інших, пропонує послугу грошового повернення. Так, здійснюючи покупки у фірмових сервісах (AppleStore, AppleMusic, iTunes, iCloud, кешбек становить 3%. Через ЭплПэй - 2%. Коли використовується картка Apple (у фізичному плані) - 1%.

Повернення проводиться щодня на персональний гаманець, їх можна відразу перевести на зручну платіжну систему.

Особливості кредитної картки Apple перед іншими банківськими картками

Безумовно, компанія створила інноваційний продукт з якісним змістом і спеціальними можливостями. Ціна за річне обслуговування і користування становить 0 доларів. Також виключені комісії та відсотки за закордонні транзакції і перекази між рахунками.

Крім цього, картка захищена відповідно до світових стандартів безпеки даних, і ймовірність того, що карткою може скористатися шахрай набагато нижче, ніж зі звичайними пластиковими носіями.

Як би там не було, щоб отримати останню новинку від світового бренду і оцінити її переваги, нам доведеться почекати як мінімум кілька років.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи