Кредитний ліміт від Майкредіт. Що це і як його збільшити?

credit-lgoty

MyCredit - це українська мікрофінансова компанія, що надає послуги кредитування в режимі онлайн. Організація входить в ТОП-3 кращих сервісів по позиках в 2017 році і надає одні з найбільш лояльних умов на ринку.

Максимальна сума кредиту тут становить 10 000 грн, однак, отримати її можна не відразу. Ми розповімо, як підвищити кредитний ліміт і отримувати суму в більшому розмірі.

Стартовий кредитний ліміт

Позичальники, які звертаються до нас вперше, можуть запросити до 3 000 грн на 30 днів. При цьому для них діє спеціальна пропозиція - перша позика під 0 відсотків.

Це має на увазі мінімально можливу ставку - 0,01% в день, і дозволяє відчути всі плюси роботи з сервісом без переплат.

Важливо відзначити, що трапляються ситуації, коли схвалений розмір позики виявляється менше заявленого. Це пояснюється результатом перевірки скоринговим механізмом, який в автоматичному режимі проводить аналіз даних заявника. Фактично, можлива позика залежить від рейтингу позичальника. Однак, ситуації, коли запитана сума схвалюється в повному обсязі, бувають вкрай рідко.

Можливість змінити кредитний ліміт відкривається вже при наступному зверненні в компанію, і зробити це дуже просто.

Як збільшити кредитний ліміт?

Для постійних клієнтів нашої компанії ми розробили програму лояльності "Улюблений клієнт", яка дозволяє збільшити кредитний ліміт і заробити знижку на ставку до 20%.

Користувач стає учасником програми вже після першої успішно закритої угоди.

Сума, на яку ви можете зробити запит, зростає при кожному погашенні. Головне:

  • повертати гроші вчасно і не потрапляти в прострочення;
  • користуватися позикою три дні і більше.

Ці прості правила допоможуть досягати вищого рівня по бонусній системи і збільшити доступну суму.

У програмі лояльності "Улюблений клієнт" учасники заробляють бейджі і в залежності від того, які з них у нього відкриті, зростає розмір можливої позички і збільшується знижка.

Бейджі є трьох видів:

  • Мої статуси - показує, як ви користувалися сервісом, кількість погашених угод, чи були прострочення;
  • Моя активність - дається за рекомендацію друзям, відгуки і т.д., дозволяє отримувати додаткові промокоди і інші приємності;
  • Мої бонуси - найголовніший бейдж, показує збільшення кредитного ліміту і як зростає знижка.

Важливо відзначити, що категорія заявників, які беруть кошти за студентською пропозицією “Спалюємо мости” не беруть участі в програмі лояльності. Оскільки для студентів відкрита можливість взяти позику онлайн від Mycredit на спеціальних лояльних умовах - відсоток усього 0,89% за день використання.

Найбільший кредитний ліміт

Найбільший кредитний ліміт становить 10 000 гривень. Він доступний постійним клієнтам, що погасили 10 і більше угод в термін.

Таким чином, з усього вищесказаного випливає, що сумлінне виконання зобов'язань договору і регулярне користування послугами організації забезпечує підвищення кредитного ліміту.

Майкредіт пропонує кращі умови на ринку як для клієнтів-новачків - кредит без відсотків, так і для постійних користувачів - велика доступна сума, регулярна знижка, промокоди, акції, індивідуальні подарунки та знижки.

Ми стараємося для того, щоб вам було зручно, комфортно і вигідно працювати з нами і зараз розробляємо оновлену програму лояльності, яка дасть ще більші знижок і цікавих пропозицій. Слідкуйте за нашими оновленнями. Вже скоро ми запустимо нову бонусну систему!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи