Хто допоможе взяти кредит з діючими кредитами і відкритими простроченнями?

pomozhet-prosr

У зв'язку з наявністю активних боргів часто стає важко отримати кредит з простроченнями. Багато банків-кредиторів спочатку вимагають списати борги за кредитами, але це не гарантує подальшу співпрацю. Як відомо, кредитори не довіряють особам із зіпсованою кредитною історією, що стає вагомою перепоною до фінансування. Ось чим загрожує прострочений кредит.

Однак не все втрачено. На ринку діють організації, окремі представники, з підтримкою яких все вирішується. У цій статті розберемося, хто реально може допомогти отримати кредит з діючими кредитами і відкритими простроченнями, чи є безпечним подібне співробітництво.

Як не потрапити на шахраїв, які пропонують допомогу в отриманні кредиту

В інтернеті повно оголошень і реклами “допоможу отримати кредит з відкритими простроченнями в Україні", яка регулярно миготить перед очима. Важливо розуміти, що такі "помічники" не працюють безкорисливо, а виставляють значний рахунок. Якщо ви готові розлучитися з чималими грошима за успішне вчинення угоди, це вихід. Однак є величезне побоювання нарватися на аферистів/нелегалів.

Зловмисник обіцяє, що допоможе взяти кредит з відкритими простроченнями, а в підсумку - ні справи, ні грошей. Щоб уникнути обману, варто дотримуватися ряду правил:

  • Перевірити наявність сертифікованого документа, що дозволяє вести подібну діяльність;
  • Підписати договір на надання послуг "Допомога в отриманні кредиту", завірений нотаріусом. Звернути пильну увагу на цифри;
  • Виплатити гонорар виключно за фактом виконання роботи;
  • Уважно вивчити ринок пропозицій, ознайомитися з актуальними відсотками на винагороду, прочитати відгуки. Краще звернутися до перевірених осіб;
  • Не зв'язуватися з "гроші під розписку від приватного інвестора".

Допомога від брокера

Надати допомогу з кредитом з відкритими простроченнями може спеціалізована на цій темі людина - кредитний брокер. Посередницька допомога отримати кредит з відкритими простроченнями полягає в наступних обов'язках:

Зазвичай вони працюють на фірму, в якій можна вибрати помічника персонально. Кожен з них встановлює свої параметри, всередині яких здійснює діяльність (терміни, суму, інші нюанси). Як правило, робота оплачується в кінці, підписується угода.

До посередників частіше вдаються бізнесмени для бізнес-кредитів, де фігурують великі суми. У таких випадках є сенс платити "провіднику". Коли мова йде про споживчу позику, краще звернутися в сервіси мікро-фінансування населення, які працюють безпосередньо.

MyCredit – найкращий помічник у вирішенні фінансових проблем

Коли терміново потрібно взяти позику, а Ви занесені в чорний список, найкраще звернутися в мікрофінансову організацію, яка спрацює максимально швидко. Її незаперечна перевага полягає в лояльному ставленні до заявників. В сервісі онлайн-кредитування MyCredit не грає ролі наявність заборгованостей в інших фінансово-кредитних структурах, та якість кредитної історії не є пріоритетним показником. Тому ласкаво просимо студентам, пенсіонерам, багатодітним мамам, безробітним, людям з боргами і всім-всім, хто має потреби в грошовому ресурсі.

МайКредіт виконує процес кредитування за 15 хв, що значно економить час клієнтів, не вимагаючи довідки та численні паперові свідоцтва.

Соковитим бонусом служить триденна відстрочка по кредиту без штрафів у разі виниклих труднощів або затримок зарплати/стипендії.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи