Май Кредіт плюс бонуси і знижки від компанії

credit-bonys

Команда Майкредіт намагається зробити роботу з сервісом не тільки зручною і комфортною для користувачів, а й вигідною, а умови - максимально лояльними. Тому в сервісі розроблено кілька програм лояльності та спеціальних пропозицій.

У цій статті ми розповімо, які є знижки на позику онлайн і як ними скористатися.

Які бонусні програми діють на нашому сайті?

Оформити кредит + бонуси, а також виграти призи, позичальники фірми можуть завдяки спеціальними пропозиціями:

  • Кредит плюс бонус по программі "Улюблений клієнт". За правилами передбачена постійна знижка на позику до 20%, а також збільшення доступної суми до 10 000 гривень. Учасниками є клієнти компанії вже з першого звернення.
  • "Приведи друга" - партнерська програма, в рамках якої можна заробляти по 250 гривень за нового друга, який оформив позику по вашій рекомендації. Переслати другу запрошення доступно безпосередньо з Особистого кабінету по смс або листом на пошту, також ви можете це зробити самостійно в будь-якому месенджері. Стати учасником може клієнт, який успішно погасив мінімум один кредит в сервісі. Важливо відзначити, що кошти переводяться на картку після того, як друг скористався позикою протягом 3-х днів.
  • Mycredit промокод. Знизити процентну ставку за користування позиковими засобами можна за допомогою знижкових промокодів. Ми регулярно публікуємо їх на офіційних сторінках організації в соціальних мережах, надсилаємо в смс-повідомленнях і e-mail листах, розігруємо і даруємо їх клієнтам.
  • Крім того, Май Кредит плюс бонуси пропонуються по кешбек-програмі "Ділимо витрати навпіл". Щотижня ми проводимо розіграш і, за умовами програми, гасимо одному клієнту відсотки, накопичені за поточною позикою. У розіграші беруть участь постійні клієнти, які погасили хоча б одну позику і мають на момент розіграшу активний кредит протягом 10-ти днів і довше.

Як отримати кредит плюс знижки від MyCredit?

Оформити кредит на картку Майкредіт дуже просто і займе не більше 5 хвилин вільного часу:

  • потрібно зайти на сайт організації;
  • вибрати відповідну суму і термін;
  • натиснути кнопку "Отримати гроші";
  • заповнити невелику анкету реєстрації із зазначенням інформації про себе;
  • прив'язати картку, на яку сервіс переведе фінанси.

Готово! Ви успішно оформили заявку на позику. Очікування відповіді не займе більше 10 хв, а гроші надійдуть миттєво після схвалення заявки.

Знайти бонуси ще простіше - вже після першого звернення всі користувачі стають учасниками бонусної програми та можуть заробити постійну знижку на позику до 20%, а також отримують можливість взяти участь в програмі "Приведи друга" і виграти повернення відсотків за кешбеком.

Ми регулярно удосконалюємо наш сервіс і намагаємося бути кращими для вас. Команда MyCredit вже працює над оновленням бонусної і скоро ми порадуємо вас ще більшими знижками.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи