Максимальна сума кредиту, яку ви можете отримати в Україні

maksimalnaya-suma

Кредитування в 2017 році не втрачає своєї актуальності і тисячі українців щодня потребують додаткових коштів. Звичайно, коли мінімальна зарплата 3200 грн., прожити на цю суму в місяць нереально, тому важливо сказати, яка максимальна сума кредиту і на що можна розраховувати.

Сьогодні в Україні працює близько 90 банків і більше 600 не кредитних фінансових організацій. Кожен пропонує свої умови кредитування, тому складно сказати, яка максимально можлива сума кредиту доступна для українців. Наприклад, банки пропонують оформити до 200 000 грн., при цьому розрахунок максимальної суми кредиту для кожного клієнта проводиться індивідуально. Хтось зможе отримати все 200 000 грн., а хтось – лише 5000 грн.

Все залежить від того, наскільки кредитор оцінить кредитоспроможність і благонадійність клієнта. Саме ці два поняття дають можливість проаналізувати ризики, пов'язані з неповерненням грошових коштів.

Максимальна сума кредиту від українських банків

Розрахувати максимальну суму кредиту можна знаючи фінансові можливості позичальника і його кредитну історію, це може бути:

  • Сума щомісячного доходу офіційного і неофіційного;
  • Місце роботи і стаж;
  • Пасивний дохід;
  • Стан сім'ї і можливість допомоги родичів в разі проблем;
  • Наявність вищої освіти;
  • Кредитна історія;
  • Судимість.

На прикладі таблиці поглянемо, яка максимальна сума кредиту в банку доступна для українців.

Назва банку Максимальна сума (грн) Відсоткова ставка (%) Умови отримання
Укрсоцбанк 40000 8,87 До 3-х років Позичальник старше 25 років; Довідка про доходи; Страховка – 10%.
Ощадбанк 50000 14,04 До трьох років; Старше 21 року до 65 років; Офіційне працевлаштування.
Идея Банк 20000 24,48% До 4-х років; Довідка про доходи;
Укрсиббанк 150000 45,10% До 60 місяців; Страховка 10%; Вік: 21-65 років. Постійне місце роботи і офіційний дохід.

Як бачимо, якщо потрібна велика сума, в банк є сенс звертатися, проте немає гарантії, що ви не дістанете відмову або банк не затягне процедуру оформлення, яка може продовжуватись від 2-х тижнів.

Максимальна сума кредиту від небанківських організацій

Куди швидше оформити все в інтернеті, де доступний кредитний калькулятор для підрахунку суми повернення. В основному сервіси кредитують до 10000-20000 грн. Розглянемо, який максимальний кредитний ліміт в ТОП-7 кращих сервісів в Україні:

Назва організації Максимальна сума (грн) Відсоткова ставка (%) Умови отримання
Mycredit 10000 грн Перший під 0%, повторний – 1,6% Мінімальний вік- 18 років; Без довідки про доходи; Тільки паспорт і ІПН; Наявність мобіль-ного телефону та банківської карти.
TopCredit 10000 1,9%
Moneyboom 2000 1,75%
CreditOn 10000 1,9%
Money24 20000 1,9%

Як розрахувати максимальну суму кредиту і відсоток для повернення?

Розрахувати максимальну суму кредиту можна за допомогою кредитного калькулятора. Проте не факт, що вам видадуть цю бажану суму. Все залежить від того, наскільки ви проблемний позичальник. Банк самостійно приймає рішення, який буде максимум, виданий вам. Інколи він зовсім відмовляє в кредиті, не даючи і мінімуму. Тому беріть кошти в онлайн сервісах, де є кредитний калькулятор і можна легко взяти кредит без довідки про доходи в потрібній сумі. У випадку, якщо кредитна історія зовсім погана, ви все одно отримаєте кошти, але в меншому об'ємі від бажаного.

Підведемо підсумки

При кредитуванні в банку, чим більша сума, тим складніше її отримати. Звичайно, якщо вам потрібно купити квартиру або машину, без банку не обійтися. Якщо ж вам підійде до 10000 гривень, то вигідно брати в Майредит, тому що:

  • Не потрібно йти у відділення;
  • Гроші автоматично зараховуються на рахунок;
  • Нові клієнти можуть взяти під 0%;
  • Кредитування у будь-який час доби;
  • Кредитна історія практично не має значення.

У 2017-му онлайн кредитування - найзручніший спосіб вирішити проблему, навіть якщо ви знаходитеся не вдома і звернутися за допомогою просто нікуди.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи