Megagroshi: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

megagroshi

Коли виникають проблеми і терміново потрібно фінансування, отримати схвалення можна в МФО. При цьому абсолютно не важливо, яка у вас кредитна історія, скільки вам платять і який стаж. Єдине, що потрібно - зайти на сайт і подати заявку. Видача коштів здійснюється швидко і без зайвих питань.

Одним з функціонуючих сервісів в Україні вже кілька років є Megagroshi кредит, які щодня видають кошти сотням українців, при цьому, скільки брати і який термін - рішення клієнта.

МФО допомагає вирішувати проблеми - сервіс аналізує пропозиції клієнтів, тому тут невисока ставка і приємні умови.

Компанія є зареєстрованою в передбаченому законом порядку юридичною особою. Правова інформація про сервіс знаходиться в публічному доступі. Мегагроші має ліцензію Національного банку України.

Виділимо основні переваги кредитування:

  • ваші особисті дані під надійним захистом;
  • без прихованих комісій та платежів;
  • погашати борг можна різними способами;
  • клієнт сам вибирає параметри договору (термін, суму);
  • можливість відстрочки;
  • потрібні тільки паспорт і код.

Мікрокредитування активно витісняє з ринку банківське з тієї причини, що останнє не надає клієнту таку зручність оформлення і вибір критеріїв продукту. Банківські співробітники часто задають багато питань, дзвонять перед прийняттям рішення родичам, а це може поставити в незручне становище клієнта, який ще навіть не знає, отримає він схвалення за заявкою чи ні. Причина відмови ніколи не повідомляється.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи