Чи можна відмовитися від страховки по кредиту в Sense Bank?

otkaz-strahovka

Укладаючи договір позики, позичальнику пропонується страховка на кредит в Sense Bank. Але більшість споживачів не мають поняття про її призначення та переваги.

Страхування передбачує погашення позики за рахунок страхових фінансів у ряді випадків:

  • Тимчасова втрата працездатності;
  • Скорочення з роботи;
  • Інвалідність;
  • Смерть позичальника.

Багато хто вважає цей нюанс зайвою витратою, тому актуальним стає питання: чи реально відмовитися від страховки по кредиту в Sense Bank?

Коли співробітник пропонує опцію при відкритті кредитки, ви можете не погоджуватися на даний продукт. Тільки будьте готові, що менеджер вас поумовляє, посилаючись на "обов'язковість" процедури. Однак, якщо мова йде про готівкову позику значного розміру, відмовитися від страховки кредиту в Sense Bank не вийде.

Однак, співробітник запропонує вам варіанти страхування на вибір. Ви зможете вибрати з переліку запропонованих ту організацію, умови якої більш прийнятні.

Чи можна отримати гроші за страховий внесок назад?

Якщо позика повністю погашена, ви маєте право запросити внесені фінанси назад. Повернути гроші за страховку по кредиту в альфа банку є доступним, якщо нюанс передбачений двосторонньою угодою між компанією та клієнтом. Але буває, що страхова заздалегідь вносить в контракт пункт, в якому йдеться про неможливість повернення коштів. Будьте уважні, часто позначка написана дрібним шрифтом і практично непомітна.

Є шанс частково повернути страховку за кредит в Sense Bank. У внутрішніх правилах це пояснюється тим, що частина коштів вже витрачена на надання послуг.

Щоб повернути страховку за виплачений кредит в Sense Bank в повному обсязі, доведеться запастися терпінням, чітко знати правомочності за законом і ретельно вивчити текст угоди перед підписанням.

Забрати внесок повністю реально, якщо борг кредитору був повернутий раніше обумовленого терміну, до закінчення дії договору зі страховиками.

Як отримати позику без страховки?

Пам'ятайте, функцію страхування пропонує не організація-кредитор, а страхові компанії, з якими вона співпрацює. Ви маєте право вибрати один з безлічі варіантів, який підходить саме вам.

Але якщо ви вирішили, що додаткова підстраховка не потрібна, або оформляєте в позику малу суму, варто звернутися за позикою туди, де вона не є обов'язковою.

Наприклад, організації небанківського сектора не вимагають її оформлення. Сервіс онлайн-кредитування Майкредіт видає до 18 000 гривень на будь-які потреби без страховки та таємних платежів і комісій. Щоб взяти кредит в MyCredit, потрібен паспорт, іпн і особиста картка будь-якого банку України, в тому числі і Sense Bank.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи