Чому Альфа банк відмовляє в кредиті?

otkaz-alfa

Звертаючись за фінансовою допомогою, складно передбачити, яка відповідь прийде за запитом. Зібравши всі необхідні папери, уважно заповнивши анкету та підготувавшись по всіх пунктах, заявник може отримати відмову. Ми розберемося, чому альфа банк відмовляє в кредиті, чи є шанс оформити позику, коли банк не дає "добро".

Зазвичай компанія виставляє список вимог до користувача, виконавши які видадуть кредит в альфа-банку. Але навіть повна відповідність не гарантує однозначного «так». Так відбувається, оскільки в кожній організації діють внутрішні правила та параметри, на які вони орієнтуються. Наприклад, громадянину Н. альфа-банк відмовив у кредиті, а інша компанія спокійно схвалила кошти в борг. Ми зібрали найактуальніші причини відмови у видачі кредиту та готові розповісти докладно про кожну з них.

Є незакриті прострочення

Наявність активних кредитів з простроченнями - певний сигнал, що з позичальником виникнуть труднощі у подальшому, адже він зарекомендував себе у фінансовій сфері не найкращим чином.

Погана КІ

Перевірка кредитної історії - першочерговий етап. Всі відомості про фінансові заборгованості зберігаються в базі. Існує чорний список по кредитах, куди потрапляють злісні неплатники, боржники та проблемні клієнти.

Недостатній рівень доходу

Приводом для відмови може послужити висока запитувана сума при низькому рівні доходу. Менеджер може запропонувати більш доступний варіант для конкретної людини. Кредитор дивиться на рівень платоспроможності потенційного позичальника, оцінює його реальні шанси. Ніхто не хоче свідомо видавати проблемний кредит. Якщо банк не влаштовує розмір заробітної плати або відсутній робочий стаж, ймовірність відмови дуже висока.

Ви без роботи не перший день

Наявність офіційного доходу відіграє принципове значення для великих організацій. В Альфі мінімальний трудовий стаж повинен налічувати 3 місяці. Без довідки про доходи можна розраховувати тільки на невелику позику.

Немає доходу, навіть неофіційного

Зазвичай причини відмови альфа банк не повідомляє, але при названих обставинах все очевидно. Як вже говорилося вище, регулярний дохід є гарантією платоспроможності, а якщо немає ніякого - на жаль.

Невідповідність за віком

Компанії встановлюють вікові обмеження індивідуально, згідно з внутрішніми правилами. Це робиться, щоб мати справу з більш відповідальними та фінансово благонадійними людьми. Так, в Альфі можна розраховувати на позику, досягнувши 21 року.

Відмовили в Альфа банку, а де не відмовлять?

Коли не вдалося отримати кредит в банку без відмови, позичальникові залишається шукати альтернативні варіанти. Доступний спосіб для тих, у кого виникають труднощі з оформленням позики в компаніях банківського сектора - мікрофінансові організації. Зверніть увагу на сервіс онлайн-кредитування MyCredit, який пропонує користувачам м'які умови фінансування:

  • Взяти кредит онлайн за 15 хвилин прямо на картку, не залишаючи квартири або робочого місця;
  • Не вимагає довідок з роботи, офіційного працевлаштування, мінімального стажу та іншого;
  • Без заставного майна;
  • Без поруки та дзвінків родичам;
  • Можливість оформити кредит з поганою кредитною історією і наявністю активних позик;
  • Без вікового бар'єру, тобто звернутися може будь-який повнолітній українець (в тому числі студенти, безробітні, пенсіонери);
  • Найголовніше - відсоток схвалення становить 95%.

Якщо у вас немає часу на відмови та пошуки інших фірм, краще звертайтеся в Mycredit, де вам позичать до 10 000 гривень прямо в день заявки.

img
Альбіна Марченко Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи