Чому не дають кредит з гарною кредитною історією?

credit-s-hor-ki

Ми звикли вважати, що взяти кредит з гарною кредитною історією не викликає особливих труднощів. Чи так це насправді? На практиці, картина втрачає чіткі грані, і позитивний рейтинг позичальника не гарантує зовсім нічого. Відповідь формується з великого набору різних компонентів. Так чому не дають кредит з гарною кредитною історією - розберемося докладніше в цій статті.

Як банки дізнаються хороша чи погана кредитна історія

Всі дані про скоєні дії в кредитно-фінансовому секторі зберігаються в спеціалізованій базі - Бюро кредитних історій, доступ до якої мають всі ліцензовані кредитори. Саме там зберігається інформація про всі прострочення, порушення, переплати в минулому та сьогоденні. Це дає фахівцеві можливість сформувати характеристику благонадійності та відповідальності суб'єкта.

Однак багато менеджерів звертають пильну увагу на штучно створений рейтинг, коли беруть суму та відразу її погашають. Тому повторний кредит з гарною кредитною історією можуть не дати, побоюючись обману та безвідповідального ставлення.

Причини відмови в кредиті позичальникові з хорошою КІ

Розглянемо всі відомі причини відмови в кредиті, щоб уникнути непорозумінь при кредитуванні:

  • Клієнт не пройшов системний скоринг компанії;
  • Претендент не відповідає обумовленим параметрам (стаж, вік, початковий внесок);
  • Має судимість в минулому або сьогоденні;
  • Високий рівень закредитованості, тобто має багато відкритих позик в інших структурах;
  • Якщо звертався одночасно в кілька організацій;
  • Є активний кредит з простроченнями;
  • Неправдива інформація в анкеті, що не відповідає дійсності.

Де можна взяти кредит з гарною кредитною історією?

Щоб швидко та надійно отримати безвідмовний кредит, необхідно звертатися в компанію з високим показником прийнятих запитів. Так, в сервісі онлайн-кредитування MyCredit можна взяти кредит онлайн за 15 хв без тижневих перевірок, тривалих очікувань.

У Майкредіт кожен громадянин України, який досяг повноліття, може взяти кредит з поганою кредитною історією, навіть з існуючими заборгованостями перед іншими фінансовими компаніями. Тут відсоток позитивних відповідей становить 95/100 випадків.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи