Скільки потрібно офіційно відпрацювати, щоб отримати кредит?

otrabotat-dlya-credita

У сучасний час багато людей мають стабільний прибуток, не працюючи офіційно. Більшою мірою це пов'язано з розвитком інформаційних технологій - сайти фріланса відкриті для всіх бажаючих і дуже популярні.

Однак, офіційне працевлаштування може стати дуже доречним, наприклад, якщо людина захоче звернутися в банк за грошима.

Ми розповімо, чи є якісь обмеження у неофіційно працюючих громадян, і скільки потрібно офіційно відпрацювати, щоб отримати кредит.

Скільки потрібно відпрацювати, щоб банк схвалив кредит?

Як правило, таку інформацію банки не оголошують привселюдно і не публікують у мережі. Важливий момент полягає також в тому, що в кожної організації необхідний для отримання позики термін стажу різний.

У більшості банків України мінімальний термін офіційної роботи для отримання кредиту становить півроку.

Щоб дізнатися, скільки місяців потрібно відпрацювати, щоб отримати кредит необхідно звернутися безпосередньо до відділення компанії, куди ви хочете звернутися.

Важливо відзначити, що момент трудового стажу цікавить тільки банківські структури - в нефінансових кредитних установах це питання не є принциповим.

Мінімальний термін для оформлення іпотеки

В першу чергу, нагадаємо, що в зв'язку з кризою в 2014 році іпотечні програми в Україні були припинені. Однак, в 2017 було анонсовано відновлення програм, і питання стажу роботи для отримання такої позики знову актуалізувалося.

Для того, що оформити в банку іпотечну позику, різні банки називають різні умови щодо мінімального стажу роботи.

Окремі структури зовсім заявляють, що стаж не важливий, а потрібна лише довідка про доходи за останні 6 місяців. Проте, для більшості кредиторів, найменший термін, який треба відпрацювати щоб взяти кредит - від 1 року. Але при цьому і заробітна плата повинна відповідати вимогам банку.

Також кредитора буде хвилювати громадянство позичальника, його вік, вік по закінченню терміну дії іпотечного договору, кредитна історія. В окремих випадках може навіть знадобитися застава.

Ваша мета - кредит на машину?

Питання про те, скільки потрібно відпрацювати, щоб взяти кредит на машину, також є досить актуальним. При оформленні позики на авто наявність офіційного працевлаштування грає важливу роль, оскільки сума в борг видається чимала і кредитуючій стороні, безумовно, потрібні гарантії.

Стаж і високий заробіток - це основні вимоги для отримання позики. Офіційно треба пропрацювати, щоб взяти кредит, не менше 1-го року. Важливо, що доходи потенційного клієнта повинні перевищувати витрати, включаючи платіж по позичці, на кілька тисяч гривень.

Принциповим є також вік позичальника - тим, хто не досяг як мінімум 25 років - позику на машину в Україні взяти майже нереально.

Вам просто потрібні гроші на життя

Якщо вам не вистачає грошей на повсякденні потреби - не обов'язково відразу звертатися в банк або брати кредит в ломбарді, як це було раніше.

Зараз можна звернутися в мікрофінансову організацію і отримати кошти вигідно, не замислюючись про те, скільки потрібно відпрацювати, щоб взяти споживчий кредит, коли вам не вистачає грошей на їжу, лікування або мають бути незаплановані витрати.

В Україні функціонує близько сотні фінансових компаній, які дають кредит без довідки про доходи абсолютно на різні потреби. Як правило, сума таких кредитів не перевищує 30 000 гривень, а термін кредитування - 35 днів.

Відповідно до кредит рейтингу 2017 року - Майкредіт став одним з кращих сервісів онлайн-кредитування. Ми пропонуємо позики до 10 000 гривень на 35 днів з можливістю продовжити кредитування, якщо ви не встигаєте повернути кошти в термін. Для подачі заявки знадобиться тільки паспорт, ІПН і картка будь-якого банку України.

Ви можете взяти кредит онлайн на картку за 20 хвилин без пред'явлення додаткових документів і скан-копій.

Надсилайте запит прямо зараз. Ми готові допомогти вам незалежно від того, чи є у вас трудовий стаж.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи