Ставки кредитування фізичних осіб в Україні

procent-credit

У банківській сфері громадянам все частіше пропонують оформити кредит на картку, але ще залишається і необхідність в отриманні грошей готівкою. Подібні позики видають більше двох десятків банків країни, тобто приблизно половина існуючих. Для приватних осіб створено понад чотири сотні програм отримання грошей, в яких різні ставки кредитування фізичних осіб, терміни повернення і інші параметри.

Два десятка банків, які активно розвивають сферу споживчого кредитування, готові кредитувати придбання товарів і техніки, і лише кілька з них видають суму готівкою, оформляючи договір повернення на термін до п'яти років. Для більшої частини позичальників, як показує практика, такий термін оптимальний.

Ставки кредитування фізосіб в українських банках

Якщо розглядати ставки споживчого кредитування, їх показник річних перевищує шістдесят відсотків. При цьому середній розмір номінальних ставок трохи більше чотирнадцяти відсотків, а середній показник одноразової комісії не досягає трьох відсотків.

Ставки кредитування фізичних осіб в МФО

Але не варто забувати, що існують ще й МФО, які часто пропонують кредит під 0 відсотків. Чи реальний він? Цілком, особливо для позичальників, які подають запит вперше. Хоча і тут існує нечесна конкуренція, коли на практиці позика виявляється зовсім не безвідсотковою.

Потенційним користувачам, особливо без економічної освіти, складно розібратися відразу у всіх нюансах і зрозуміти, наскільки вигідним буде та чи інша позика. Але це ж важливо для того, щоб отримати найбільш вигідні умови. І тут допоможе кредитний калькулятор, який є на сайтах багатьох МФО: ввівши бажану суму і термін повернення, побачите повну виплату. І ніяких додаткових і прихованих комісій.

Щоб зрозуміти, чи варто звертатися в ту чи іншу компанію, порівнювати потрібно кілька показників, серед яких і відсоток схвалених заявок, і максимально можлива сума при першому зверненні. Мають значення і ставки кредитування в Україні і максимальна сума для подальших позик. Важливе значення приділяється рейтингу за відгуками клієнтів.

Підіб'ємо підсумки

Сервіс Майкредіт пропонує найвигідніші умови серед українських МФО. Мінімальний розмір позики тут становить 3 000 гривень, максимальна - 10 000. Сервіс схвалює 4 з 5 поданих заявок клієнтів і видає відповідь по кредиту протягом 10 хвилин.

Важливим плюсом є робота в режимі 24/7 - ви можете отримати гроші на картку цілодобово, а також отримати відповідь на будь-яке питання, звернувшись в клієнтську підтримку.

Крім цього, компанія пропонує і найнижчий відсоток на споживчий кредит.

При першому зверненні кошти видаються під 0,01%, що дозволяє оцінити переваги роботи з сервісом без переплат. Повторні позики - під 1,6%, але при цьому компанія пропонує клієнтам бонусну систему, знижкові промокоди та регулярні акції, які дозволяють знизити ставку ще більше.

Таким чином, саме Майкредіт надає найнижчі відсоткові ставки по кредитах і кращі умови обслуговування клієнтів.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи