Послуги кредитного донора в Україні. Ризики, про які мовчать!

kredit-cherez-kreditnogo-donora

Часто українці, які мають зіпсовану КІ та низький рейтинг позичальника, шукають допомогу в отриманні кредиту на стороні, адже самостійні звернення в банки зазвичай закінчуються відмовами.

Такі горе-позичальники звертаються до посередників, якими виступає така категорія фахівців як донор кредитний. Це не кредитний брокер, який займається посередницькими завданнями, пошуком оптимальних варіантів та представницькими функціями в переговорах за відсоток або фіксовану винагороду. А ось допомога кредитного донора полягає зовсім в іншому: фізособа оформляє позику на своє ім'я для іншої людини. Природно, приватний кредитний донор працює за відкат, розмір якого обговорюється індивідуально й залежить від суми та інших обставин.

У цій публікації розберемося, чи безпечно взяти кредит через кредитного донора і чи є альтернативи безвідмовному кредитуванню.

Де шукати кредитного донора?

Знайти реального кредитного донора в Україні, який допоможе взяти кредит з поганою КІ можна:

  • У спеціалізованій компанії, яка підбере відповідне обличчя зі своєї бази. Кандидат повинен відповідати вимогам банку, обраного заздалегідь. Після затвердження виконавця відбувається укладення договору з визначенням умов та порядком їх виконання. Отримавши готівку, кредит-донор забирає собі 10-20 %, після чого фірма-посередник теж стягує комісію — 5-10 %. І тільки після цього залишок тіла кредиту передають таємному позичальнику.
  • Відстежуючи клієнтські запити про те, що терміново потрібен кредитний донор без передоплати в Україні, профільні компанії самостійно йдуть на контакт. Вони масово моніторять інтернет-портали, присвячені заборгованостям та проблемним позикам, пропонують свої послуги в телеграм-каналах та соціальних мережах.
  • Також пошук кредитного донора може проводитися серед знайомих, готових взяти на себе додаткову відповідальність. Часто в ролі позичальників виступають родичі, згодні взяти на себе кредитні зобов'язання безкоштовно або за невелику винагороду. Природно, подібні угоди не підкріплюються розписками та нотаріально завіреними договорами, що в майбутньому може стати каменем спотикання.

Чому небезпечно користуватися послугами кредитного донора?

Безумовно, коли мова йде про гроші, завжди залишається місце для шахрайства. Численні посередники, котрі пропонують послуги кредитного донора в Україні, були помічені в недобросовісній поведінці та відвертому обмані.

  • На вітчизняному фінансовому просторі широко поширені вимоги повної передоплати, яку треба внести до отримання результату. Так довірливі люди просто дарують гроші, не отримавши позики.
  • Махінації в договорі. Цим не гребують фірми-донори, які мають в штаті юриста, готового «запакувати» в красиву обгортку угоди з умовами, невигідними для позичальника, та фактичною відсутністю зобов'язань кредитора.

Щоб не стати жертвою шахраїв, краще уникати звернень до напівлегальних компаній та сумнівних посередників.

MyCredit схвалить кредит без донорів та поручителів

Оформлення позики через кредитного донора — процесс небезпечній і не регламентований правовими нормами. Якщо є потреба, варто розглянути інші варіанти гарантованого фінансування, щоб не потрапити в кредитну пастку.

На ринку споживчого фінансування почесне місце лояльного кредитора займають мікрокредитні організації. Так, в сервісі MyCredit можна отримати кредит без поручителів, довідок та паперової бюрократії за 15 хвилин в день подачі звернення.

Сервіс співпрацює з усіма групами населення, включаючи боржників з зіпсованою КІ, відкритими простроченнями та включеними в чорний список. Щоб стати нашим клієнтом, достатньо відповідати двом критеріям — бути громадянином України та досягти повноліття. Інші характеристики потенційного позичальника — зайнятість, статус, рівень життя — не мають першорядного значення. Тому в Майкредіт схвалюють 9 з 10 запитів, в тому числі від студентів і пенсіонерів.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи