В якому банку взяти кредит без довідки про доходи (паперового документа)?

В якому банку взяти кредит без довідки про доходи?

Безробітних в Україні дуже багато. І якщо одні дійсно не можуть працювати офіційно за станом здоров'я, інші отримують зарплату в конверті і вже втрачають лояльне ставлення кредиторів.

Україна пережила дві економічні кризи і ставлення банків до клієнтів змінилося: умови посилилися, великі суми отримати складно, ставки збільшилися. Але все ж деякі банки дають кредит без довідки про доходи. Дохід може бути дійсно високим і, в деяких випадках, навіть більше, ніж в разі офіційного працевлаштування. Чому ж тоді кредитори «насторожені» і чи є різниця в умовах кредитування?

Банки, які дають кредит без довідки про доходи, повинні бути впевнені в клієнтові і в тому, що гроші будуть виплачені в повному обсязі. Це і свідчить про благонадійність клієнта, яка також включає в себе наступне:

  • Стабільний дохід;
  • Постійна робота;
  • Наявність майна;

Банки України, які дають кредит без довідки про доходи

Новому клієнтові складно оформити позику. Навіть якщо реклами говорять зворотне, на практиці все складніше, тому що без гарантій і вигоди гроші ніхто не видасть. Щоб знати, в якому банку можна взяти кредит без довідки про доходи, слід звернути увагу на те, що це можливо тільки для існуючих клієнтів, у яких вже є карта з лімітом або депозит.

Лише хорошої кредитної історії буде недостатньо, фінансове становище повинно бути підтверджено, інакше кредитор несе великі ризики.

На прикладі таблиці подивимося, в яких банках можна взяти кредит без довідки про доходи:

БанкМожлива сума кредитуВідсоток %Умови оформлення
ОТП-Банк 100000 36% Від 21 років
ПУМБ 50000 27% Від 25 років
ІдеяБанк 50000 22% Від 23 років

А чи вигідно брати у банку?

Якщо банки, що дають кредит без довідки про доходи, не звернули увагу на документи, що ж тоді може впливати на схвалення заявки? Значення матиме майно боржника, укладення договору про заставу або поручительство.

У будь-якому випадку, банк дає кредит без довідки про доходи на невигідних умовах. Ставка 36% в рік - це 360 грн за кожну 1000, що змушує задуматися, куди ще варто звернутися.

Ломбарди та кредитні спілки хоч і можуть допомогти, але також працюють під заставу і великі відсотки. Крім того, на оформлення угоди потрібно буде витратити 2-14 днів.

В такому випадку краще взяти кредит без довідки про доходи в Майкредит, який дозволяє укласти угоду кожному громадянину України у віці від 18 років на таких умовах:

  • Сума - 100-3000 грн, термін - до 35 днів;
  • Заявка подається онлайн через сайт;
  • Можливість пропустити платіж і перенести його на іншу дату;
  • Співробітники не дзвонять родичам і знайомим, щоб підтвердити дані.

Сервіс дозволяє придбати моментальний займ на карту Віза або МастерКард як новим, так і діючим клієнтам незалежно від соціальних умов. Мікропозику цілодобово може отримати кожен, навіть безробітний і пенсіонер.

На відміну від банківської процедури, яка займає багато часу, сервіс пропонує отримати суму до 3000 грн всього за 20 хвилин. Щоб укласти угоду, потрібно:

  • Зайти на сайт, вказати номер мобільного телефону і підтвердити його за допомогою пароля;
  • Заповнити поле «І-мейл» і «Пароль»;
  • Ввести дані банківської картки і пройти процедуру верифікації;
  • Закінчити реєстрацію.

Через 20 хвилин гроші приходять на рахунок незалежно від того, в якому куточку України ви знаходитеся, а тому скористатися послугами MyCredit можна не тільки з комп'ютера, а й зі смартфона.

Якщо немає можливості витрачати час на збір документів або вже було отримано відмову в банку, зверніть увагу на MyCredit і будьте впевнені, що тепер точно можна вирішити більшість проблем.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи