Випустять чи закордон з кредитом?

Випустять чи закордон з кредитом?

Проблемна кредитна історія цікавить багатьох, особливо тоді, коли має бути подорож і потрібно буде перетинати кордон.

Можливі проблеми

Якщо є кредит, чи випустять за кордон? Багато хто вважає, що можливо виникнуть проблеми на митниці або під час оформлення візи. Насправді незакриті банківські позики ніяк не впливають на відкриття візи - на рішення посольства швидше буде впливати фінансове становище громадянина і його соціальний статус.

З приводу митниці також не варто переживати - виїзд за кордон з простроченим кредитом можливий, тому що за законом ні співробітники митниці, ні міграційної служби не мають право затримувати людину і обмежувати її свободу.

На якій підставі можна заборонити в'їзд?

Закон - єдиний для всіх і поняття свободи людини особливо високо цінується. Згідно з українським законодавством рішення про заборону перетину кордону, в тому числі і виїзд за кордон з простроченим кредитом, приймає виключно суд в рамках цивільного або кримінального провадження. У тому випадку, якщо у представника митниці на руках судове рішення, тоді його дії вважаються правомірними, в будь-якому іншому випадку, якщо заборона підтверджується тільки словами, можна викликати поліцію, щоб зафіксувати правопорушення в протоколі, а після звернутися до суду, а також скласти адміністративну скаргу.

  • У цивільному процесі, якщо є заборгованість по кредиту, справа повинна вже бути на стадії виконавчого провадження та заяву вноситься за поданням державного виконавця.
  • У кримінальному провадженні це є запобіжним заходом і може ініціюватися слідчим або прокурором.

Отримати кредит в МайКредит можна навіть із поганою кредитною історії.

Кредитна історія показує, як клієнт своєчасно вносив платежі по незакритим і діючим угодам, мав якісь проблеми з кредиторами. І якщо банки досить ретельно перевіряють дані в Бюро кредитних історій про позичальника, можна завжди отримати кошти в MyCredit.

Переваги кредитування:

  • Сума позики до 3000 грн, термін - до 35 днів;
  • Для нових клієнтів діє акція - 0% в день (сума - до 500 гривень);
  • Отримати кошти можна в будь-який час доби;
  • Без довідки про доходи та поручителів;
  • Підпис в договорі ставиться онлайн;
  • Без відвідування відділень і офісів.

Не варто переживати, і думати, а чи випустять за кордон з кредитом. Якщо банк не звернувся до суду, проблем не буде. Крім того, проблемний займ можна швидко закрити, взявши 3000 грн в МайКредит. Час оформлення складе всього 20 хвилин.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи