2021 рік у цифрах і подіях

30 грудня 2021

Дорогі друзі! 2021-й рік був багатогранним: колоритним, часом тривожним, проте динамічним і мотивуючим.

Ми навчилися працювати в нових умовах, почали уважніше ставитися до здоров'я та підтримували матеріально всіх, хто цього потребував. Новий 2022-й — на порозі.

Час підвести підсумки та згадати найяскравіші миті року, що минає.

  1. Робили кредити доступнішими

    У 2021-му році ми опрацювали 864 344 заявки.

    Кількість прийнятих дзвінків склала 489 278 шт.

    Протягом року впроваджували корисні оновлення. Так, спростили процес реєстрації за допомогою сервісу BankID. Завдяки цьому користувачі MyCredit оформлюють позики в середньому за 5 хвилин.

    Smart-елка желаний
  2. Відсвяткували 5-річчя компанії!

    Лимит 15000 грн

    У 2021 році сервіс MyCredit відсвяткував перший маленький ювілей: 5 років.

    За цей час погоджено понад 5 мільйонів заявок по кредитам. Щодня сервісом MyCredit користуються близько 7 тисяч людей.

    Наймолодшому нашому клієнтові виповнилося 18, найстаршому — 72. У MyCredit можуть отримати фінансову допомогу всі бажаючі — і студенти, і пенсіонери.

  3. Списували відсотки по позикам

    За програмою «Кеш без меж», у якій брали участь всі нові та постійні клієнти сервісу, повернули на бонусний рахунок 19 839 471 грн!

    Учасникам партнерки «Приведи друга» подарували 452 000 грн.

    Щочетверга ми списували половину відсотків по активному кредиту переможцю розіграшу «Ділимо витрати навпіл» та сумарно компенсували близько 17 000 грн.

    stavki
  4. Збільшили ліміти

    stavka-a

    Ми намагаємося зробити сервіс доступнішим, зручнішим та вигіднішим для клієнтів. З цією метою збільшили кредитний ліміт для постійних клієнтів до 18 000 грн. А повертати цю суму, за умовами програми довгострокового кредитування з ануїтетним графіком погашення, можна 64 дні.

    Для нових клієнтів кредитний ліміт цьогоріч склав 12000 грн, на його погашення дається до 70 днів. Відсоткова ставка для новачків, як і раніше, складає 0,01% на день.

  5. Влаштовували неймовірні розіграші

    Ми не можемо зробити світ щасливішим, але прагнемо цього! Тому весь рік влаштовували розіграші, дарували подарунки та бачили радість в очах сотень людей. Так, найбільший грошовий приз цьогоріч склав 500 000 грн!

    Також, в році, що минає, серед клієнтів та підписників наших соцмереж ми розіграли 2 телевізори, 3 електросамокати, планшет, 8 смартфонів, робот-пилотяг, електричну зубну щітку та багато іншого. А ще, щотижня розігрували списання відсотків по кредитам та поповнення мобільного рахунку.

    Подарки детям
  6. Робили добрі справи

    Первые в рейтинге МФО

    Цілий рік ми ділилися теплом своїх сердець із тими, хто найбільше цього потребував. Ми надали допомогу 52 дитячим установам по всій Україні.

    Передавали для сиріт одяг, взуття, обладнали кімнати для заняття фізичною культурою, дарували велосипеди, самокати, рюкзаки, іграшки та інше. Також, як і раніше, ми передаємо одну гривню з кожної позики на благодійність та здійснюємо дитячі мрії разом із благодійним фондом “Благомай”.

  7. Запустили рекламу з Сергієм Бабкіним

    Цьогоріч ми запустили нову рекламну кампанію «Турбо-Бабки», яку прикрасили Сергій Бабкін разом із Тарасом і Лесею. Головне її посилання — час розгляду клієнтських заявок скоротився до 5 хвилин!

    “Бабки”, які можна отримати в нашому сервісі, потрапляють до клієнтів дійсно з “турбо-швидкістю”! Ми досягли цього, завдяки оптимізації технічної складової, поліпшення юзабіліті та інтеграції з системою BankID НБУ.

    turbo-babki
  8. Визнані сервісом №1 в Україні

    Первые в рейтинге МФО

    Цьогоріч ми знову перемогли в номінації "Краща команда якості обслуговування клієнтів" у всеукраїнському конкурсі DZWINNER! Також ми стали фіналістами конкурсу контакт-центрів у номинаціях "Консультант року" та "Наставник року".

    Неймовірно пишаємося цим досягненням. Адже серед лауреатів цієї премії ось уже кілька рокіцв ми — єдиний фінансовий сервіс. Нашими основними суперниками були: мережа магазинів Comfy, банк "Альфа-банк" та інтернет-провайдер "Воля".

  9. Лідирували в рейтингах, отримували нагороди

    У 2021 році наш сервіс займав верхні позиції у digital-рейтингу фінансових компаній, складеному редакцією журналу Banker.ua. Перше місце — у номінації «Топ найпопулярніших мобільных додатків фінансових організацій», друге — у «Топ найпопулярніших сайтів фінкомпаній».

    Отримали срібло в категорії «Лідер рейтингу мікрофінансових організацій» та нагороду «Провідні технології та інновації в категорії “МФО” на конкурсі FinAwards 2021. Входимо в п'ятірку кращих МФО за версією Finance.ua.

    FinAwards21

Ми із вдячністю відпускаємо рік, що минає, та вже готові увірватися в 2022-й на Турбо-швидкості! Залишайтеся з нами — на вас чекають неймовірні акції, розіграші та, звичайно, "турбо-бабки"!

Знаєте, як можна покращити наш сервіс? Пишіть нам у Facebook або в Direct Instagram. Ми відкриті до дискусій та будемо вдячні за пропозиції і конструктивну критику. Для вас і з вашою допомогою ми стаємо досконалішими.