Квітневі починання MyCredit

itogi-apr2021-ua
30 квітня 2021

Весна — час нових планів і надій. Незважаючи на черговий локдаун, наша команда плідно працювала весь місяць, порадувала вас вигідними пропозиціями і підтримала корисні ініціативи.

Давайте згадаємо, як пройшов квітень MyCredit:

  1. Запустили акцію «Подвійний удар»

    Ви вже бачили оновлені умови нашої реферальної програми? Якщо запрошений вами друг оформить кредит до 16 травня, ви гарантовано отримаєте 250 грн на бонусний рахунок і зможете взяти участь в розіграші 300 грн на мобільний рахунок для двох.

    Не пропустіть шанс на подвійну вигоду, час ще є!


    Детальніше
    dvojnoi-udar
  2. Вийшли на ТБ

    MyCredit на ТБ

    У квітні відбулася велика ТБ-прем'єра MyCredit! Всі, хто встиг зробити фото нашої реклами на улюблених телеканалах, отримали секретний промокод на знижку 60%.

    На цьому сюрпризи не закінчуються, слідкуйте за оновленнями на сайті та в соціальних мережах.

  3. Підтримали кампанію #ЗнайСвоїПрава

    Наш сервіс приєднався до Всеукраїнської інформаційної кампанії #ЗнайСвоїПрава, яку Нацбанк запустив разом з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини.

    Пропонуємо подивитися короткий відеоролик і дізнатися, чи не порушують ваші права при підписанні кредитного договору.


    Детальніше
    znaj-prava-dogovor
  4. Передали медобладнання в дитячі будинки

    dom-malutki

    Карантин — непростий час, особливо для дітей, позбавлених батьківської підтримки.

    У квітні ми встигли зробити багато добрих справ: закупили медобладнання, маски і антисептики для Дитячого будинку сім'ї Хуторних (Київ), Будинку маляти (Кременчук) і Центру соціально-психологічної реабілітації (Чернівці).


    Детальніше
  5. Розігруємо 17 000 грн у великодній акції

    Готові до великодніх розваг? А до розіграшу реальних грошей? Тільки в MyCredit ви можете отримати 10 000, 5000 або 2000 грн просто на банківську картку!

    Щоб виграти гроші, вгадайте, скільки яєць в банці і зареєструйтеся в розіграші. Ми назвемо переможців 14 травня в прямому ефірі Instagram.


    Детальніше
    pasha-akcija-2021-ua

Квітневі починання подарували нам багато ідей і яскравих емоцій. З радістю стартуємо в теплий травень, щоб знову радувати вас корисними оновленнями, класними акціями й робити доступними гроші.

Не пропустіть все найцікавіше — залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.