Чим запам'ятався травень MyCredit

may-resalt2018
31 травня 2018

Незважаючи на багато вихідних і святкових днів, команда MyCredit продуктивно працювала в травні і підготувала для вас кілька приємних сюрпризів. Ми добре попрацювали і готові поділитися результатами нашої роботи.

Отже, чим запам'ятався травень:

  1. Провели "Перший травневий квест"

    Травневі свята надихнули нас на креативну ідею. Ми розробили і провели акцію "Перший травневий квест", в якій кожен учасник міг зібрати промокод на 50%, а три щасливчики стали володарями крутих подарунків.

    За допомогою сервісу random.org ми розіграли серед учасників акції BBQ-гриль і два набори для барбекю!


    Детальніше

    may-kvest-ukr
  2. Повернули клієнтам 6 000 гривень

    back2-ukr

    Ось уже сьомий місяць у нас діє кешбек-програма "Ділимо витрати навпіл", в якій ми повертаємо переможцю відсотки по активному кредиту. У травні ми повернули переможцям рекордну суму - 6 000 гривень! Нагадуємо, розіграш за програмою кешбек проводиться щотижня по четвергах.


    Детальніше
  3. "Прокачали" нашу клієнтську підтримку

    Для команди MyCredit головне - допомогти клієнту в будь-якій ситуації. Тепер фахівці клієнтської підтримки проходять тренінги на постійній основі. Цього місяця працівники call-центру почули поради про те, як сформувати клієнтоорієнтований світогляд, навчилися виробляти компромісні рішення, розуміти очікування, мотивації, вигоди і страхи клієнта.

    call-center-tr
  4. Дали інтерв'ю для "Першого ділового"

    interview-pervy

    Іван Кривич, директор сервісу онлайн-кредитування MyCredit, побував в редакції "Першого ділового", де поділився статистикою сервісу, розповів хто і на що бере кредити в 2018 році, а також відповів на питання, як виглядає потенційний клієнт сервісу мікрокредитування.


    Детальніше

Попереду спекотне літо і спекотні сюрпризи від MyCredit! Слідкуйте за нашими новинами. Зовсім скоро ми порадуємо вас новою акцією й оновленнями на сайті.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо покращувати роботу нашого сервісу.

Сподобалися нововведення або є побажання для майбутніх змін? Діліться своїми ідеями в коментарях на нашій сторінці в Facebook.