Нове досягнення MyCredit

Дорогі клієнти, ми хочемо розділити з вами гарну новину! Сервіс MyCredit отримав нагороду в Національному рейтингу якості товарів та послуг "Зірка якості-2017"!

Український Комітет Економічного Розвитку щорічно формує рейтинг "Зірка якості". Рішення приймається на основі даних, наданих органами офіційної державної статистики.

У 2017 році сервіс онлайн-кредитування MyCredit отримав звання "Краще підприємство країни".

diplom1

Для нашої команди отримання цієї нагороди велика радість і гордість. Ми постійно працюємо над вдосконаленням якості наданого продукту: модернізуємо скорингову систему, завдяки якій рішення по кредиту приймається автоматично, спрощуємо процес роботи з сервісом, розробляємо вигідні пропозиції для наших клієнтів, проводимо акції та розіграші, регулярно надаємо промокоди на знижки. Вся робота з сервісом, від моменту реєстрації до отримання коштів на картку займає не більше 20 хвилин. Ми намагаємося допомогти кожному клієнту і зробити це максимально оперативно.

Нагадаємо, що в кінці 2017 року компанія "MyCredit" отримала срібло в рейтингу видання PSM Awards-2017 в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування". Рейтинг формувався шляхом інтернет-голосування користувачів.

Ми дякуємо нашим клієнтам за мотивацію і підтримку! Завдяки вам ми розвиваємося і отримуємо такі нагороди!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи