Підсумки великоднього місяця

april-result-pasha
30 квітня 2018

Нарешті прийшла справжня весна і надихнула команду MyCredit на плідну і продуктивну роботу! Ми добре попрацювали в цьому місяці і готові поділитися результатами нашої діяльності.

Отже, що ми реалізували в квітні:

  1. Провели акцію "Великдень з MyCredit"

    pasha-result-ukr

    До свята Світлого Великодня ми підготували і реалізували акцію, в якій дарували клієнтам промокоди на знижки до 30%! Промокоди були заховані в чарівні писанки і, щоб знайти знижку, потрібно було клікати по ним. Акція "Великдень з MyCredit" порадувала нас своїм масштабом - кредит з пасхальними промокодами отримали більше 3 000 чоловік!


    Детальніше

  2. Розробили нову систему здійснення платежів

    new-sistem-carts

    Технічні фахівці MyCredit спростили процедуру верифікації картки. Тепер верифікація відбувається наступним чином: ми блокуємо на картці клієнта 1 грн і на його мобільний телефон приходить SMS з перевірочним кодом. Код потрібно ввести в перевірочне поле і все - процедура верифікації проведена успішно.

    Також наші фахівці ввели можливість прив'язки додаткової картки і самостійної зміни клієнтом основної картки.


    Детальніше

  3. Запустили "Перший травневий квест"

    На честь травневих свят ми підготували для клієнтів акцію "Перший травневий квест", де можна знайти промокод на знижку 50% і отримати шанс виграти BBQ-гриль і два набори для барбекю! На різних сторінках сайту ми сховали букви промокоду. Щоб їх знайти - пересувайтеся по сайту, слідуючи підказкам.

    А для того, щоб стати учасником розіграшу призів, потрібно заповнити просту форму, яку ви знайдете на сторінці, де захована остання буква промокоду.


    Детальніше

    may-kvest-ukr
  4. Успішно виступили на міжнародній конференції Security EMA Conference

    confa-banking

    У квітні відбулася щорічна конференція XI Security EMA Conference, яка була присвячена питанням розвитку фінансового сектора в сфері безготівкових цифрових платежів. Наші фахівці виступили з кейсом на тему "Предиктори в скорингу сервісу онлайн-кредитування на платіжні картки".

    Участь у таких заходах дозволяє відстежувати інновації ринку і застосовувати їх для вдосконалення свого продукту.

  5. Очолили комітет з питань FinTech

    У квітні компанія MyCredit очолила комітет з питань FinTech у Всеукраїнській Асоціації Фінансових Компаній. Для нашої команди це велика честь і додаткова мотивація рухатися вперед!

    comitet-fintech

Слідкуйте за нашими оновленнями. У травні ми порадуємо вас безліччю приємних сюрпризів!

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо вдосконалювати роботу сервісу.

Сподобалися наші нововведення або є ідеї для майбутніх змін? Діліться своїми побажаннями в коментарях на нашій сторінці в Facebook.