Як пройшов лютий у MyCredit

res-feb
02 березня 2020

Місяць кохання і романтики надихнув команду MyCredit на продуктивну роботу і нові звершення. Ми запустили круту акцію, оновили функціонал нашого сайту і взяли участь у важливому заході. Отже, яким був лютий у MyCredit, читайте нижче.

  1. Запустили акцію LOVE БАТЛ з призовим фондом 30 000 гривень!

    Футбол або романтична вечеря? Пора закінчити вічне протистояння і з'ясувати, хто крутіший! Тому з 11.02.2020 по 11.03.2020 ми проводимо чемпіонат між командою дівчат і командою хлопців.

    Відповідайте на питання вікторини LOVE БАТЛ, збирайте бали для своєї команди і вигравайте призи загальною вартістю в 30 000 гривень.


    Детальніше
    love-batl-ru-min
  2. Спростили функцію продовження кредиту

    upr-prol

    Ми намагаємося зробити роботу з нашим сервісом максимально комфортною і простою для вас. Тому ми оновили функцію пролонгації і зробили її ще більш зручною. Тепер для підключення пролонгації, необхідно сплатити лише суму відсотків за той період, на який ви продовжуєте позику. Наприклад, продовжуючи термін кредитування на 1 день - вам знадобитися просто сплатити суму відсотків за 1 день.


    Детальніше
  3. Взяли участь у круглому столі про майбутнє мікрофінансових компаній

    25 лютого 2020 року за круглим столом зібралися члени Всеукраїнської Асоціації Фінансових Компаній, представники Нацбанку, Верховної Ради і найбільші гравці ринку мікрокредитування.

    Учасники обговорили питання правового регулювання діяльності мікрокредитних компаній, необхідність формування нової сучасної законодавчої бази, а також підписали Кодекс професійної етики щодо врегулювання простроченої заборгованості.


    Детальніше
    persp-mikr-st
  4. Втілювали ваші божевільні ідеї

    batl-smm

    На підтримку акції LOVE БАТЛ на наших сторінках в соціальних мережах запущений конкурс на кращу ідею покарання для команди, що програла. Ви пропонуєте завдання аутсайдерам, а виконувати їх будемо ми - команда MyCredit.

    Автор "завдання тижня" отримає фітнес-браслет і промо на 60%. "Коментатор тижня" отримає набір MyCredit і промо на знижку 60% (визначить random.org).


    Детальніше
  5. Поділилися цікавими фактами про вас

    А ви знали, що вже два роки серед клієнтів MyCredit чоловіків більше, ніж жінок? А що найпоширеніший вік наших користувачів 22 роки? Ми зібрали цікаві факти про вас, дорогі клієнти, і пропонуємо вам з ними ознайомитися.


    Детальніше
    about-you1

Лютий закінчився, але ми з вами крокуємо тільки вперед. На весну ми запланували безліч корисних оновлень і вже активно займаємося їх реалізацією. Не пропустіть все найцікавіше!

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо покращувати роботу нашого сервісу і сайту.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і в майбутньому реалізуємо їх.