Кращий сервіс онлайн-кредитування 2017

14 грудня 2017 року в Києві в Національній філармонії України відбулася церемонія нагородження призерів премії PSM Awards-2017 - компаній та експертів в сфері e-commerce і FinTech. Переможців визначають користувачі шляхом інтернет-голосування. За підсумками PSM Awards-2017, компанія MyСredit взяла срібло в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування".

award

Для нас це величезний крок вперед. З огляду на те, що MyСredit на ринку трохи більше року, посісти друге місце в гучному рейтингу - велике досягнення. Ми намагаємося йти в ногу з часом і технологіями. Ми постійно вдосконалюємо наш сервіс: модернізуємо сайт, оптимізуємо його роботу, намагаємося зробити процес оформлення заявки простим і зрозумілим. Нашим клієнтам ми пропонуємо безліч програм лояльності: бонусна програма зі знижками до 20%, регулярно проводимо розіграші промокодiв на знижки в соціальних мережах, а також повертаємо сплачені відсотки за програмою кешбек. Наші консультанти - кваліфіковані фахівці в області кредитування, але при цьому вони постійно удосконалюють свої вміння: проходять тренінги підвищення кваліфікації, розвивають комунікативні навички. Ми робимо все, щоб допомогти клієнту в будь-якій ситуації.

На церемонії нагородження PSM Awards-2017 керівник компанії MyСredit Іван Кривич зазначив: "Дякую організаторам цього заходу... Для компанії, яка рік тому не існувала - це серйозне визнання і велика мотивація. Я хотів би сказати велике спасибі своїй команді за виконаний шлях - це реально ваша нагорода ".

Нагадаємо, онлайн-видання PaySpace Magazine щорічно формує рейтинг найкращих українських компаній і експертів в сфері e-commerce і FinTech.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи