MyCredit успішно вийшов на ринок Шрі-Ланки

Фінансовий сервіс MyCredit продовжує масштабувати бізнес. Завдяки досвіду успішного запуску MyCredit в Україні, у 2019 році компанія вийшла на ринок Азії під брендом OnCredit.

Oncredit

Першою країною, для запуску OnCredit, був обраний В'єтнам. Сьогодні група компаній продовжує розширювати мапу присутності та стає першим українським фінтехом на Шрі-Ланці.

«Наша мета — стати фінтехом номер 1 на ринку Південно-Східної Азії. Ми хочемо, щоб українські розробники створювали продукти для міжнародного ринку», — коментує співзасновник компаній MyCredit і OnCredit Роман Катеринчик.

Азійський бренд OnCredit вперше був представлений у В'єтнамі у 2019-му році. Попри складнощі, викликані пандемією, у вересні 2020 року компанія OnCredit вийшла на окупність та у грудні 2020 зайняла місце в ТОП 5 фінансових сервісів В'єтнаму.

У березні 2021 року співзасновник компаній Роман Катеринчик розповів про запуск OnCredit на Шрі-Ланці.

«У В'єтнамі ми розробили програму запуску проєкту на новому ринку. Завдяки цьому, на Шрі-Ланці ми запустилися за рекордні терміни — три місяці!» — коментує Роман Катеринчик.

oncredit-team

Сервісом OnCredit на Шрі-Ланці вже скористалися понад 1000 клієнтів. Командою створено додаток Android, налаштовані канали комунікацій з клієнтами трьома мовами (англійською, сингальською та сінгліш). Для прискорення обробки заявок до 5 хвилин зараз налаштовуються процеси інтеграції з банками й платіжними системами.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи